En till dag i backen

Hallihallå!
Idag har vi åkt massor av slalom och jag har slagit i svanskotan :/ Så nu "vilar" jag ryggen.
Här är två bilder från toppen av backen;



//Vilma

Sälen

Hellu!
Jag är i tandådalen, Sälen nu :)
Jag är här med min kompis Alice och vi har åkt ett flertal backar, flest röda och svarta (medel svåra och svåra).
Ha det gott, igelkott!<3

Prov

Hejsan svejsan.
Nu har jag lunch rast men om ca 40 min har jag prov i


(spanska)

och jag har tränat ganska mycket.
Sen efter så har jag


(so i Judendom)
Det har jag tränat ganska lite men jag hoppas att det går bra ändå!!
Nu sitter jag bara och väntar på att vi ska börja!!! Skriver mer sen Ha det gött lingonpröp!!!!!

Hejsan

Idag har varit en bra dag!!
Ihelgen har jag varit hos mamma och min kusse Tova följde med.
Vi hade ju studiedag i torsdags och då åkte jag upp och sen fick jag och mamma åka och hämta henne gör hon åkte buss upp.
Och så i lördags så väcks vi med Wiggo och han ser ut så här:



Sen så vid tolv så åkte vi till Kupolen i Borlänge!! Det var jättekul!!!



men nu ska vi åka till min träning.
Men skriver kanske mer sen.
Ha det gött lingonpröpp!!!

Feb. 13, 2013

Idag har det varit en bra dag. På idrotten åkte vi skridskor och det var ganska kul.
Idag när jag skulle ha basket så kom jag och min pappa (han skulle kolla på) lite tidigt men när vi kom till dörren så står det att vi inte har någon basket och då vart jag jättearg så då var det bara att åka hem igen.. :/ Och idag fick jag resa på att jag ska till tandläkaren imorron och det vill jag inte!!!!! Jaja.. Kan inte skriva mer ska göra mig i ordning. Men skriver mer imorron!! Godnatt!!!!

kom på en sak

Jag kom på en sak. I förra inlägget jag skriv om tecknings tävlingen så vill jag bara säga kategorin är i så att ni vet det. Om ni har någon fråga så skriv det till oss!!!!

//Amanda

Hejsan.

Hej. Sitter hemma och ska snart på träning. (visst den e om tre timmar men ändå) Ska snart göra so:n, så där kul. Men jag behöver bara skriva om dyrkan i judondomen så det är ju inte så mycket. Men dwet var inte det jag skulle skriva. Jo jag (Amanda) och Vilma har bestämt oss för att vi ska ha en bild/teckningstävling. Man gör så här om man vill skicka in en bild på ex sitt favorti djur: Om du Vill skicka in en hamster så kan du skicka den bilden till oss på våran mail. Den är: [email protected] Om du vill skicka in den du har ritat så: du ritar din bild på ett papper och sen så tar du kort på den och laddar den till datan och sen så skickar du den till oss på: [email protected] Man skickar den under veckan. Sista dagen är på fredagen som man kan skicka in. Sen på söndag eller på måndag kommer vi att lägga ut bilden på bloggen och säga vem det är. När ni skickar in den så vill vi ha: namn, ålder och vart man bår (staden. ex Ystad) Det skulle vara kul om alla ville vara med och tävla man måste inte om man inte vill. Jag och Vilma kommer inte att få vara med för då kanske vi röstar på oss och det blir inge kul om bara vi vinner hela tiden. Nu ska jag göra min so men kanske skriver efter min basket.

Sjuk

Hejsan svejsan.
Min helg har varit lite speciell på något sätt. Först i fredags så när jag kom hem vid halv tre så gick jag upp på mitt rum och sov i typ en timme. Sen senare på kvällen så åkte jag till Alice på tjejkvällen.



Så i går morse så hade jag feber och låg i sängen typ hela dagen.



Jag kollade på Melodifestivalen så efter typ vid tio halv elva så spyr jag. Jag drack och fick upp det igen. Så pappa och Emma blev så oroliga att jag och pappa åkte in till KS


Dem undersökte mig vid tre i natt. Och i morse så kunde man bara konstatera att jag ätit något som kroppen inte ville ha så vi åkte hem sen efter. Jag fick heller inte äta något förens jag kunnde dricka och fick behålla det i mer än två timmar och det kunnde jag. Men det som var taskigaste av pappa var att han åkte in på Max och köpte hamburgare åt sig själv. Men, men.. Sen jag kom hem har jag inte gjort något alls. Jo, jag har gjort lite av min so. Men nu ska jag gå och duscha men jag skriver imorron igen. Ha det gött lingönpröp

Av ritad

Hej. Idag när vi hade bild så blev jag av ritad av två stycken. Av Vilma och Lisa typ de bästa som kan rita i våran klass!!! Jag stod så här:


Och så här blev hennes bild:


Jag tycker den blev skit snygg!!!! Kommentera vad du tycker om du vill!! Skriver kanske mer sen.
//Amanda

Hej.

Hejsan svejsan.
Nu e jag hemma igen från basketen. Jag har haft det kul!! Idag var våran ena tränare hemma och var sjuk så vi hade bara en.
Idag har det varit en jobbig lektion för att vi var tvungna att jogga i 30 min ute i snön (det var inte kul)



Sen när vi kom in så skulle vi ha "match" (inte en riktig) i 30 min. Så när det var 30 min kvar på lektionen så skulle vi köra två straffeter en var att springa fram och tillbaka på olika sätt andra var att man stog i två lag och så skulle man springa runt hela hallen och försöka kulla varandra..



Det var ganska jobbigt efter det var det bara att stretcha. Så kunnde vi få gå sen. Så jag har ganska ont i kroppen och vill bara gå och lägga mig men jag måste fixa saker till imorron :(
Ha det så bra så skriver jag/vi mer imorron
//Amanda

Godkväll

Hejsan!!!
Snart ska jag ha basket träning.
Det ska bli kul!! Våra lärare har sakt att vi kanske ska ha match mot andra i ett annat lag!!




Idag har ju alla 6:or haft Nationella prov och jag hoppas att det gick bra för er!!! Nu ska jag ha träning!!
Kanske skriver efter om jag hinner. Ses
//Amanda

Godmorgon alla pigga och glada!!

Idag så har alla 6:or nationell prov.
Jag hoppas att det kommer att gå bra för dem!!! Jag skulle vilja såga LYCKA TILL IDAG ALLA 6:OR!!!!!



//Amanda!!!

Hejsan.

Idag så har det varit en bra dag!!
I skolan så hände det inte så mycket men efter skolan så väntade jag på en kompis i 1h och 10 min för att vi skulle kunna åka till stallet tillsammans. När vi var på bussen så vart hon lite sur och råkade riva mig på kinden. Men när jag kom så var listorna inte uppe men när jag bytte om till stallkläder så kom en tjej och sa att jag skulle ha Silas. Han är en av mina favorit hästar i stallet. Han är 170 i mankhöjd och är svart. Här kommer en bild:



Men snart ska jag duscha men jag skriver mer imorron.

Cupcakes i knäckformar!

// Vilma!!!

Godkväll alla

Nu är jag på väg till min träning i stan. Och ska åka om 10 min.
För er som inte vet så har jag börjat på basket!! Och så här ser man ut innan man ska åka:



Nej, nu ska vi åka!! Ha en bra kväll!!!

Ebba poserar

Hej! jag hann och kan skriva!
Anledning: Blogg.se appen har uppdateras och fungerar plus att jag har tid att skriva eftersom vi har rast.

Ebba poserar framför Amanda:


// Vilma

Hej

Hejsan.
Snart ska jag och min lillebror ut på sjön och åka skridskor. Det ska bli jättekul!! Vi åkte igår också men då var Arvid med också. Han kanske ska med idag också.
Här kommer bilder på min lillebror Wiggo från igår.


Wiggo på våran fyrhjuling.



På sjön


På sjön
Sorry för att bilderna är snea. Ha en bra dag och så skriver jag sen.

Tåg.

Nu sitter jag på tåget på väg till Dalarna. Istället för buss blev det tåg. Jag bloggar mer när jag kommer hem har mycket att göra. Skriver sen.