Vad jag brukar lyssna på och en sak till


Lite kort

Hejsan. Vad hittar ni på??Jag har precis kommit till ishallen och ska kolla när Wiggo åker skridskor. Innan det så var jag ute och tog lite kort  (tog även lite runt om) Ska nu kolla när Wiggo åker skridskor. Men jag kanske skriver mer ikväll!!//Amanda

Brist på liv...

Ja, jag har brist på liv... och jag älskar att göra fåniga miner XD


På tåget på väg hem till mamma

Hejsan!! Hur mår ni?? Härligt med helg nu??Jag tycker i alla fall att det ska bli kul!! Har längtat hela veckan!! Nu sitter jag på tåget på väg till mamma.. Så nu är det bara att sitta på tåg i två/tre timmar!!
Nu är jag i Bålsta och måste sluta, ska byta tåg snart. Ha en bra eftermiddag!!
//Amanda!!

Grattis Sandra!!!


Grattis Sandra!

Hej!^^
Jag passar också på att gratta Sandra >.<
Kommer en video sen hur hon blev firad XD



Ikväll ska hon och en annan kompis firas ;)

ViiLMa

En födelsedag idag

Godmorgon!!!
Idag är det fredag och jag ska till mamma idag.
Men idag är det inte en vanlig dag för att Sandra fyller år idag!!!
Jag har gjort ett litet collage och en fin liten "dikt" till henne


Hur ska man börja??
Vi har nu varit kompisar i 10 år!!
Och haft det sjukt kul tillsammans!! Olika saker som man bara skrattar åt när man tänker tillbaka till de ögonblicken!! Och jag hoppas att du haft det lika kul som jag har haft med dig!!
Men idag är det din dag!! Du fyller nu 14 år!! Och inte mer eller mindre!! Och som din kompis vill jag säga Grattis och önska dig en bra födelsedag som jag vet att du kommer att ha!! Men tyvärr kommer jag inte kunna fira den med dig efter skolan men jag kommer ändå att önska dig en bra födelsedag!!
GRATTIS HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN!!!!♥♥♥ KRAM



Hoppas ni andra också kommer att ha en bra dag!!


//Amanda!♥♥

Imorgon är det fredag!!

Hur mås det??Med mig är det bättre än förut i alla fall!! Är lite arg/ledsen men inte lika mycket som förut.. (jättegammal bild) Imorgon bär det av till mamma ige och det ska bli kul att få träffa henne igen!! Var ett tag sen!! Och även få träffa Nalle Puh och min lillebror Wiggo!! Saknar honom jättemycket!!!♥♥♥ Helgen blir det mycket. Jag ska hjälpa mamma att fixa lite jul stämning hemma och vara i stallet och rida och visa upp lite... Med den bästa♥♥♥♥ Saknar honom sjukt mycket!! Önskar jag kunde ha honom här nere hos pappa!!! Men det kommer inte att gå.. för jag har så många läxor vissa veckor... och då skulle jag inte hinna rida honom!!! :/:/ Hehe kom nyss på en sak... Jag har inte packat min väska till imorgon när jag ska åka.... För jag måste gå till skolan för att jag ska gå upp till centrum sen efter skolan..Så jag kanske ska fixa det. Måste även fixa en annan sak till imorgon!! Hehe.. :):) //Amanda!!

Peruker XD


Konfirmation

Hey!
 
Idag ska jag på det första konfirmations lägret, så det ska bli ganska nice ;) 
Är dock helt själv eftersom jag inte ska konfirmera mig i Kungsängens kommun, så lite orolig är jag väl :) Men det blir nog bra XD 
Jag ska på ett läger i två veckor i Åre som konfirmation under sommarlovet istället (hoppas jag) för att gå 10 ggr i kyrkan på söndagar :)
 
Jag har varit sjuk sen i måndags men nu mår jag bättre :) Jag ska på en övernattning hos en av mina kompisar imorgon och på lördag är det orienterings tävling igen ;)
Jag springer med min kompis på tävlingarna och vi har förbättrat oss ganska mycket. Ex, första tävlingen fick vi ett resultat på säkert 20 minuter efter dem som kom på platsen över oss (vi kom sist) och andra gången kom vi ca 5 minuter efter (vi kom sist då också). Så vi har ju förbättrat oss, vi behöver bara springa lite mer, istället för att gå sträckor. :)
 
ViiLMa
 

THE FOOOS NYA LÅT ÄR UTE!!★★

Vad gör ni??Jag sitter och lyssnar på musik och är jätteglad!! För FRIDAYS ARE FOREVER HAR KOMMIT UT PÅ SPOTIFY!!!! :D :D :D :D :D :D(ni som inte vet det är det the fooos nya låt) Nu ska jag lyssna på låten. Men jag skriver mer sen när jag kommer hem från skolan!! //Amanda!!♥♥

Denna dag och denna helg som kommer

Vad hittar ni på??Jag har duschat efter träningen och ligger nu i sängen och lyssnar på musik. Är fortfarande jätteglad över att jag ska få gå på The Fooos konsert!! Längtar så himla mycket!!! (fast att det inte är förens om typ fem månader...) :/ :/ :/ :/ Bara jag som längtar tills i helgen??Tror inte det!! Jag längtar dit för att då ska jag enkligen få träffa Nalle Puh och få se hur han mår efter denna vecka!! (Gammal bild) Saknar honom så mycket!! Jag ska även ha en lektion för nybörjare och det ska bli kul!! Dem ska få lära sig om hästarna och jag ska även få rida upp för en dressyr grupp. (De ska ha teori och ska lära sig vissa saker som jag ska visa och sen så ska jag och en till tjej visa hur det går till på en tävling. Från att mab åker ifrån stallet tills att man kommer hem igen!! Så det ska bli kul!! Jag längtar!!Sen fick jag reda på att jag ska rida upp den 14 december för hela ridskolan för att visa upp vem som ska tävla för deras ridskola i dressyr. (Ska även rida med en tjej som ska tävla för ridskolan i hoppning!!):) :) :) :) Imorgon händer det inget speciellt..Jag ska på träningen och sen när jag kommer hem så ska jag packa de grejer jag behöver i skolan på fredag och de saker jag ska ha i helgen.Ska nu kolla instagram en sista gpng innan jag somnar!! //Amanda!!

10 saker jag gillar/älskar


Fyra som ska till konserten!!!

Hej!!
Sofia ville också gå på the fooos konsert så nu har hon också beställt biljetter!!! :D :D :D :D :D


(Så glad blev Sofia!! Gammal bild från bilden)

Nu sitter sofia och är jätteglad!!!
Alla är nu jätteglada över detta!!!!


(lika glad som Omar här!!!)

Har nu i alla fall två timmars rast för att vi har håltimme på so:n som var 1 timme och 25 min. Och sen med rasten innan och efter lektionen så blir det 35 min så då får vi 2 timmars rast!!!
:D :D :D :D :D

Nu ska jag fördriva tiden med att lyssna på musik och sova i en trappa..




//Amanda!!

Bilden

Hejsan!! Sitter på bilden och har målat på två stora papper Några målade med händerna också Vissa målar även med ansiktetMIN DAG BLEV JUST RÄDDAD!!!!!JAG, EBBA OCH SANDRA FICK BILJETTER TILL THE FOOOS KONSERT!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D skriver sen!!! //Amanda!!

Ej bra start på denna dag!!

Hej!!
Jag har haft otur nu på morgonen och kommer säkert ha det resten av dagen.. Först så hittar jag inte den tröja jag ska ha på mig. Sen så kan inte någon beställa biljetterna till konserten The Fooo ska ha.. (inte förens vid elva.. och då kommer alla att vara slut!!!)
Och sen så slog jag i min stortå i min stol..
Så detta börjar ju bra!! (NOT!!)
Så resten av dagen i skolan kommer jag att vara ledsen för att jag inte får några biljetter!!!


(ville verkligen se de här fyra underbara killarna!!! Men nu blir fet inte så!!:(:(:( )

.....nu ska jag packa väskan till skolan men jag bloggar sen igen när jag kommer hem..



//Amanda.... :(

Träning

Hej!!
Vad hittar ni på??
Jag sitter och väntar på att min träning ska börja och kollar lite på instagram!!
Hittade denna bild som jag vart väldigt glad för


The Fooos nya låt kommer ut på fredag på Spotify!!! :D :D
LÄNGTAR!!!

Imorgon så kommer biljetterna till the fooos konsert att börja säljas och jag, ebba och sandra ska beställa så att vi kan gå!! Men vi måste göra det klockan nio imorgon!!!
Men men..


(utanför stallet idag)
Jag måste tyvärr avsluta för att min träning börjar nu men jag kanske skriver sen när jag åker hem..
Ses


//Amanda

Fick reda på att en kille i klassen läser våran blogg!!!

Hej.
Väntar på att matsalen ska öppna så att vi kan äta.

Medans vi stod och väntade så fick jag reda på att en kille i klassen läser våran blogg.
Han heter Sorush och ser ut så här


Haha!!!
Ville bara skriva det för denna gång men jag bloggar mer sen när jag kommer hem antingen från ridningen eller basketen!!
Ses



//Amanda!!

Nov. 25, 2013

Hejsan!!
Vad hittar ni på??
Jag ligger i min säng och lyssnar på musik och väntar på att en kompis ska svara på telefon...


Vad har ni hittat på idag??
Jag har varit i skolan och fryst hela dan, sen jag gick ut imorse till för typ 2 timmar sedan.. :/:/
Nu på kvällen har inte hänt så mycket jag har laddat över alla bilder från mobilen till datan och den hittade 1020 bilder.... och jag som undrade varför min mobil var så seg!!


Nu är alla nästan borta från min min mobil men jag var tvungen att spara några i alla fall...
Imorgon händer det inte så mycket..
Jag ska till skolan och sen till stallet och sen vidare till träningen och sen hem. Men annars händer det inget speciellt som jag vet just nu..

Nu ringer min kompis som jag ringde!! Måste svara!! Skrivs imorgon igen!!



//Amanda!!

Stan

Hejsan!!
Som ni kanske har sett så har jag, ebba och sofia varit inne i stan idag och åkt runt.. Ebba hade dans o jag & sofia var inne i stan och åkte till gallerian och till the fooos studio.
Var inte så kul där så vi åkte till tc och väntade på Ebba skulle sluta sin dans och att Omar skulle åka hem..


när jag skulle testa kepsar. Passar jag??

Sen så när vi var vid tc så stod vi och väntade på omar men när vi skulle gå så kom det massor av foooers och sen kom Omar!!! Vi fick ögonkontakt typ tre gånger!!! Det var så kul!!
Sen gick han på och la upp sin väska och tog av sig sin jacka och sen kom han till dörren för att man skulle få ta kort med honom. Tyvärr kom vi inte fram men mång andra gjorde det






Tog massor av bilder på Omar men jag orkar inte lägga upp alla!!

Imorgon är det måndag igen och skolan börjar.
Jag orkar inte!! Jag tycker att denna helg har gått jättefort!! Men det kanske är för att jag har haft så mycket att göra!! Nästa vecka så händer detta
Måndag: Inget
Tisdag: Ridning & Basket
Onsdag: Basket
Torsdag: Basket
Fredag: åker till mamma
Lördag: är i stallet
Söndag: Är i stallet

Läxor över denna vecka har jag inte koll på.. men jag hoppas att det inte är så mycket..
Nää.. nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig!! Men jag skriver imorron igen!!




//Amanda!!♥♥

Jag och Sofia har det tråkigt medans vi väntar på en kompis!!


Ett inlägg till bloggen


Hemma!!

Hej!!
Nu har jag precis kommit hem från konfirmationen. Idag pratade vi om Moses osv.. Och imorgon så ska vi vara i kyrkan och ha en gudstjänst och sen efter så vet jag inte.
Jag kanske ska in till stan och vara där :)


Hehe
Ska fixa videon också som jag skulle ha fixat igår med de saker jag andvänder dagligen, så de kommer upp om någpn timme...
Så jag ska fixa det nu!!


//Amanda!!

Natt!!

Vakna??
Det är jag och Sofia i alla fall!!
Fast vi ska snart sova. Ska upp tidigt imorgon för vi har konfirmation som börjar vid tolv och slutar fyra..
Sen på söndag är det gudstjänst från elva till ca ett.. Sen ska jag med ebba till hennes dans.. eller om sandra också ska med så kanske vi stannar vid the fooos studio


Jag och Sofia spelade Sims 3 och så här blev våra gubbar


Min är till vänster och Sofias är till höger.. Vi skulle göra som vi kände för. Såå...aa...
Nä nu ska jag sluta för att gå och sova!! Natti natti!!★★


//Amanda!!

Ett hej från Sofias golv

Hej!!
Jag ligget på golvet i Sofias rum


Vi spelar Sims 3 och har det jättekul!!! Jag kommer att lägga ut videon imorgon för jag har inte gjort den än!! Nu ska jag och Sofia fortsätta att spela och skratta!!!


//Amanda!!

Sorry för en dålig uppdatering!!

Hej!!
Jag är ledsen för att videon eller något annat inte har kommit upp här på bloggen men vårat internet försvann när jag skulle fixa videon och det kom tillbaka för ungefär två timmar sedan..


Men jag tänkte göra videon snart och sen lägga upp den!! Hoppas ni kommer gilla den!! Ska ta fram de saker jag andvänder varje dag!!


//Amanda!!

2 dagar kvar

Hai!

Nu är det bara två ynka dagar kvar till Kultcon, jag känner mig sjukt peppad (bortsett från resan dit- fyra timmar)


Vi ska bo i en stuga och vi får nog det jättemysigt ^w^

Aja, nu har vi iaf rast och vi gör typ inget >.<

Ha det bra OuO
ViiLMa

Skolan

Hejsan!!!
Vad hittar ni på??
Jag sitter och lyssnar på musik och väntar på att min nästa lektion ska börja, textilslöjd.
Idag ska jag fortsätta på min brodering.


(gammal bild)

Jag tänkte lägga upp en video på de grejer jag andvänder mest i vardagen. Men den kommer sen när jag kommet hem. Så runt fyra kanske.


(bild från min instagram)
Jag kanske kommer att börja redigera mina bilder som jag lägger upp här på bloggen, men jag kommer även att lägga upp vanliga också.
Nu ska jag lyssna på musik. Mer kommer upp sen!!


//Amanda.

Nov. 20, 2013

Vad hittar ni på??
Jag sitter på golvet och kikar med ett par kompisar och messar med min moster.

Idag var vi i simhallen och simmade.
Det var kul för att man slapp två lektioner.. men vi hade en lektion i alla fall.. so i 1 timme och 25 min typ..
Egentligen skulle vi också ha idrott idag men nämligen att tjejrna var och simmade så var det bara killarna som skulle ha idrott men så slapp dem den i alla fall för att våran lärare inte orkade ha dem i idrott


:/:/

Idag när jag satt på mitt rum kommer Maja och Irma i på mitt rum och säger: blunda.
Så jag gör det och så ritar dem på mig:


jag vart arg men som tur är så kan man få bott det så jag ska försöka få bort det innan imorgon!!!
Vill inte gå runt med det på skolan..

Har lite och fixa till imorgon men jag skriver lite mer imorgon!!


//Amanda!!

Hemma idag!!

Hejsan!!
Idag blir det ingen basket för mig.. :( För att jag inte orkar (har ont i huvudet och ont i knäna) och jag har ingen som kan skjutsa mig.. För pappa måste vara hemma med mina syrror och Emma är inte hemma...




Har varit en bra dag idag!! För vi var bara halvklass hela dagen. Killarna var och simmade och imorgon är det tjejernas tur att få simma!!! Först är det 150 m bröstsim och 50 m ryggsim sen är det 100m med kläder på, å efter det så är det livräddning..
Sånt som man ska kunna..

Nu så måste jag tyvärr avsluta detta.. Pappa måste fixa en grej och jag ska hjälpa honom med det men jag bloggaf mer sen!!


//Amanda

15 grejer ni inte vet om mig!! Och en hälsning

Här kommer några saker ni inte vet om mig och saker som jag tycker är jobbigt!!
1. Jag är en äkta foooer
2. Jag älskar godis!!♥♥
3. Jag dricker ofta loka hallon och persika
4. Älskar tjocktröjor
5. Fyller år den 27/4
6. Mina föräldrar har varit skilda i nästan hela mitt liv.
(sen jag var 1 år och 6 månader)
7. Har åkt tåg varannan helg i ett år nu.
8. Jag gillar att dansa och sjunga!!
(Kompisar säger att jag sjunger bra!)
9. Jag använder smink varje dag
10. Jag har en katt som heter Stig
11. Har aldrig träffat min riktiga morfar. Fast han lever
12. Jag har inga hel-syskon bara
halv-syskon.
13. Jag svarar alltid på mobilen på kik snapchat eller sms. (om jag inte har träning)
14. Älskar Converse skor!!♥♥
15. Tycker det är jobbigt att åka fram och tillbaka till mamma..

Det var 15 saker!!
Nu kommer en hälsning till tre tjejer som jag aldrig kommer att kunna släppa taget om!!


Ebba, Sofia och Sandra!!
Jag älskar dem så mycket fast att vi bara har varit kompisar i snart tre år!! Men det känns som om vi har känt varandra i flera år!!! ♥♥
Men det är bara etg och ett halft år kvar tills vi splittras och väljer olika linjer på gymnasiet men jag hoppas att vi fortfarande kommer att vara kompisar ändå!!!
Kram på er om ni läser detta!!♥♥♥



//Amanda!!♥♥

En ny tröja!!

Hej!!
Hur har eran dag varit??
Min dag har varit bra!! Men jag var trött tills spanskan började.. (gillar inte spanska..) Jag vart pigg på den lektionen... och det var även den sista..

Mina syrror är typ sjuka och kunde inte åka till simhallen och pappa eller Emma orkde inte åka till simhallen med mig så det blev ingen simning idag.. :( :(

För några minuter sedan så kom pappa in med en jätteskön ny tröja som jag fick




Denna!! Den är jätteskön!!!
Lite senare ikväll kommer jag lägga ut 15 saker ni inte visste om mig!!
(bara dem som känner mig bra kanske vet dessa saker!!)
Så jag ska börja på dem 15 grejerna och jag ska fixa min tvätt!! Men jag kommer tillbaka igen!!

//AMANDA!!

Lite bilder

Hej ^w^
Tänkte ladda upp lite bilder:





Dem här var från japanloppisen som jag och två av mina kompisar var på ^u^











Japp, lite randoma bilder på mig i mina peruker ^w^

Jag köpte detta på japanloppisen:


En klänning och en peruk ^c^

ViiLMa

Denna dag!!

Hej!!
Vad hittar ni på??
Jag lyssnar på musik och kik:ar med några kompisar.
Idag har jag varit i stallet mellan 10.00-16.30 ungefär. Jag behövde bara vara i stallet till ett men nämligen att jag inte kunde åka hem till pappa av olika anledningar..
(eller ja.. jag kom halvägs hem)
Men så var mormor och morfar i stallet och kollade när jag red. Dem tyckte att det var roligt att se när jag red och de tyckte jag var duktig men dem trodde jag hade "misshandelat" Nallen för att han hade sitt sår över ögat men så berättade jag vad som hade hänt


(minnes bild)
Men efter att jag hade ridit och fixat Nallen efter så åkte dem hem till dem, men jag stannade i stallet och fixade lite och hade en tävling med två andra ryttare.
Det var en tävling i hoppning och i dressyr. Man skulle ha två ridskolehästar och rida. Jag hade en fux som heter David och en mörkbrun som heter Rocky. Så var det Sofia som fick avgöra vem som var bäst. Och vinnaren skulle få godis från cafeterian. Gissa vem som vann??
Jag!! Så jag fick godis!!!


Hehe
Vad händer denna vecka??
För mig händer detta:
Måndag: Simning
Tisdag: Ridning och Basket
Onsdag: Simning i skolan och Basket
Torsdag: Basket
Fredag: Vet inte
Lördag: Till kyrkan mellan 12.00-16.00
Söndag: Till kyran. (Gudstjänst)

Nu ska jag titta på tv.
Men mer kommer upp imorgon!!!

//AMANDA!!

Nov. 17, 2013

Godmorgon!!
Sovit gott??
Det har jag fast jag vaknade för ungefär en timme sedan när jag egentligen skulle vakna 8.30.. Tänkte jag skullr få lite sovmorgon men det blev inte så..


Idag ska jag åka till stallet igen och så ska mormor och morfar kolla på när jag rider och så ska jag kanske åka hem idag. Men mamma måste säga att det är okej för jag ska åka tåget hem och det måste finnas biljetter också!!
Och det hoppas jag på!!
Nu ska jag gå upp och äta frukost.
Ses



//AMANDA!!

Sammanfattning av denna dag!!

Hej!! Vad hittar ni på?? Jag sitter i min säng och lyssnar på musik och äter godis!! Hur har eran dag varit??Min har gått upp och ner.Imorse så var den bra tills Nallen sprang in i ett träd och slog sig i huvudet
Sen så åkte jag hem efter att jag hade fixat honom och åt lunch och gjorde min läxa.
Sen så åkte jag till stallet och red min privat lektion med Nallen
Och det gick hättebra!! Han vart svättig efter och efter denna lektion vet jag hur jag ska arbeta honom för att han ska kunna gå bra!! :) :) Sen så åkte jag hem och åt efter mina sysslor i stallet och jag jobbade så bra idag så jag behöver bara vara i stallet mellan 9.30-13.00!! Så då kanske jag kan åka hem till pappa och sen åka till farmor och hälsa på henne lite!! Men om jag inte ska åka hem imorgon så stannar jag kvar i stallet och jobbar..Nää... nu ska jag titta på film, men jag bloggar mer imorgon!!!//AMANDA!!

Nu bär det av till stallet igen!!

Nu ska man tillbaka till stallet och jobba och rida!! Och få min privat lektion. Och kanske jobba så pass mycket/bra att jag får ledigt imorgon!!! För jag ska redan åka hem imorgon för jag ska åka till stan och träffa farmor som har bjudit pappa på middag. (plus emma och syrrorna)


Så nu blit det stallet och ska även kolla hur Nallen mår efter sin skada i huvudet han gjorde tidigare idag..


Så klantig!!! Aja..
Ses


//Amanda!!

Nu är det klart för lunch

Nu är alla hästar ute i haen och har det gött!!!


Även Nallen, Ludde och Pia.
Så nu ska jag hem och äta lunch och börja pp min engelska läxa och sen senare ska jag tillbaka för att rida!!

//AMANDA!!

Så kan det gå...

Killar jag vill att ni ska vara uppmärksamma på denna bild..
Så här kan det gå om man vill imponera på en tjej och sen springer in i ett träd


Nallen skulle imponera på ett sto som stod i hagen bredvid och så började han trava och så travade han in i ett träd och rev upp ett sår i huvudet...
Han är så klantig!!! Men jag älskar honom ändå!!
Nää tillbaka till arbetet i stallet!!


//AMANDA!!

Godmorgon

Vad hittar ni på??
Jag är på väg till stallet för att rida!! Ska bli kul för idag ska jag få en privat lektion av en dressyr ryttare som ska komma till stallet idag.
Jag kommer att få rida Nalle Puh på de passet och innan var jag orolig att han inte kunde det...


(bild från igår)

Är snart framme och ska fixa iordning allt mem jag bloggar mer sen när jag kan!!


//AMANDA!!

Hem från stallet

Hejsan!!
Vad hittar ni på??
Jag sitter i bilen på väg hem från stallet (hos mamma) Har varit hos Nalle Puh och ridit honom lite.


Och vi tränade upp hans ben lite efter hans skada. (inte hoppning för det kan han inte... tänkte på att man ser hindret..) Det var några som red samtidigt som mig idag som tränade inför deras hopptävling imorgon och Nallen trodde hela tiden att det var vi som skulle hoppa, men efter ett tag så vart han mer avslappnad (han gillar inte hoppning)
Nää nu måste jag in och duscha
(är nu hemma) men jag lägger upp mer imorron igen!!


//AMANDA!!

På väg till mamma!!

Hej!!
Nu är jag på väg till mamma!! Eller jaa åkte för en timme sedan.. Men nu är vi halvägs


Vi stannade också i Enköping och köpte godis!! Hehe!!
Har jättetråkigt i bilen men det blir lite bättre av att jag lyssnar på dem här killarna!!


THE FOOO!!!♥♥♥
Älskar dem!! Och längtar tills deras nya låtar kommer ut!!
Aja... måste stänga av mitt internet nu men jag bloggar mer sen!!


//AMANDA!!

Nu är jag inne igen!!

Hej!!
Enkligen kom jag in!! Emma kom hem och låste upp åt mig och sa att det var hennes fel att jag inte kom in...
Men nu sitter jag i alla fall på mitt rum och ska packa mina saker till mamma




Känner mig så fin!! :P
Mormor som jag ska åka med idag kommer och hämtar mig om en timme ungefär... Så jag har gått om tid att packa min väska!!
Måste packa den nu!! Ses



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Något blev fel när jag skulle lägga upp detta.

Hej!! Något blev fel när jag skulle lägga upp videon så den la upp två stycken men det var inte meningen.. Men nu är det fixat!! //AMANDA!!♥♥★★♣♣

Bara för att man slutar tidigt så blir man utelåst...


Idrotten

Hejsan!!
Sitter på lektaren och kollar på när klassen har idrott






Ska nu lyssna på musik och kolla på
Bloggar mer sen!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Mås mättre idag

Hej!!
Sovit gott??
Det har jag halft.. jag vaknade vid halv sex och inte kunnat somna om..
Men jag låg i sängen och funderade mycket men kom inte fram till något bra :/ :/
Men det finns en posetiv grej mot igår och det är att jag mår bättre idag än igår!!


Nu äter jag för första gången sen lunch igår.. (mellan 20-21 timmar sedan) Så jag hade ganska ont i magen igår.. Men jag ska till skolan i alla fall... så jag måste fixa mig nu!! Men mer bloggade kommer sen!!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Film

Hej!!
Har legat i sängen nu och kollat på tre filmer.. (no life..)


Ska man kolla på en fjärde film??
Har så tråkigt men jag kan inte somna för jag har så ont i magen...
För er som vill veta så har jag kollat på Flicka, Flicka 3 och Lemonade Mouth (vet inte riktigt hur den siata stavas) Hehe...
Det är ett under att min data inte har slagit av sig!!! (Den brukar göra så när den inte orkar mer..) :/ :/ :/

Nää... nu ska jag kolla på en till film.. Undrar vilken det ska bli.. humm..
Aja.. Vi får väl se om det blir någon skola imorgon och om jag kan åka till mamma.. (om jag är sjuk så kan jag inte.. :( :( :( )



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Space

Hai!
Här kommer ännu en "rymd inspirerad" bild :)
 
 
 
ViiLMa

Ligger döende hemma!!

Hej!!
Haft en bra dag??
Det har jag haft tills nu..
Jag har jätteont i magen och mår lite illa.. Hoppas det inte är någon sjukdom på gång!!


Så jag ligger i sängen och håller på att dö... (inte helt men nästan)
Egentligen ska jag göra min spanska läxa men jag orkar inte göra den..
Så jag ligger bara i sängen och lyssnar på musik!!
En låt som jag lyssnar på är The Fooos nya låt: Fridays are forever
Den är bäst!! Tycker ni också ska lyssna på den!!
Den hjälper dig att bli glad!!
(tycker jag!!)

Nä nu ska jag ligga här och ha ont.. Men jag bloggar senare kanske!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Skolan!!

Hej!!
Vad hittar ni på??
Jag är i skolan och har rast till 12.25 och jag har haft det ganska länge nu.. Vår senaste lektion slutade 10.40..

Nu på rasten sitter jag och skickar bilder till ebba på snapchat




två exempel... och några video's på Sofia och samtidigt lyssnar jag på musik!!

Ska snart ha slöjd och fortsätta på mitt broderi. :) Skulle ha gjort klart en kudde på broderiet men min tråd tog slut......


Nu ska jag hämta tråd i slöjd salen om Petra är där!! Skriver mer sen när jag kommer hem!!
Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

♣♣♣♣♣♣♣♣♣

Hejsan!!
Vad hittar ni på??
Jag ligger i sängen och lyssnar på musik och kikar med en kompis!!
Har idag inte varit på min träning för att jag behövde skriva en rapport i no och göra klart min matte läxa!!



Nu är dem i alla fall klara!! Och det är skönt...
Ska nu fortsätta att lyssna på musik och fixa lite bilder på mobilen!! Men mer kommer upp imorgon igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!!



//AMANDA!!!♥♥★★♣♣

Hemma och gör läxor

Hejsan!!
Hur har eran dag varit??
Min har varit bra.. Lyckades bra på so provet vi hade idag och Pappa fixade Spotify (igen.. har haft det men sen slutade vi att använda det..)
när jag kom hem :) så nu sitter jag och lyssnar på musik.




Känner mig så fin!! Hehe..
Imorgon så har jag två läxor som ska in som jag inte har gjort och sen en till fredag också!!
Så nu innan maten blir det läxläsning och om jag inte hinner allt så ska jag hoppa över träningen. Men det skönaste är att pappa skjutsar in mig så jag slipper åka tåg in!!

Nu måste jag plugga!!!
Skriver mer sen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Bilder från ihelgen

FREDAG:


Jag var med Sofia


(Hade bara dem från i fredags)

LÖRDAG:


På väg in till stan


Gick av tunnelbanan och skulle på nästa och ser denna snygging!!
(vi skulle byta tunnelbana)


Hehe



Innan vi skulle hem


När de var inne i en affär



Vi fick ta kort på dem innan de skulle in och jobba



(har jättemånga bilder men här var de bästa i alla fall..)



Ebba sov hos mig
(en gammal bild på henne...)


SÖNDAG:


Sa hejdå till Omar som skulle hem till Göteborg igen!!










(de hamnade visst inte i ordning...)
Det var alla bilder från ihelgen!!!
Hoppas ni får en grym dag!!
(Till er som gillar the fooo glöm inte bort att en ny låt kommer ut idag vid 14.00!! Fridays are forever)
Ses


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Godmorgon!!!

Sovit gott??
Det har jag. Vaknade nyss och trodde jag hade försovit mig men det hade jag inte som tur va!! Jag kom på att jag började 9.15

Igår så fick jag tillbaka mitt internet hemma så det betyder att jag kan lägga upp bilderna!! Jag kommer att lägga ut dem som ett inlägg med bara bilder från ihelgen!!


(några bilder som jag satte ihop till ett collage)

Tänkte bara påminna er om att ni kan påverka mig i det jag skriver här på bloggen och det gör ni genom att ni


Ska nu fixa det andra inlägget om bilderna. De kommer upp om ungefär 10 min eller mer...
Ses, ha det gött lingonpröpp!!!


//AMANDA♥♥★★♣♣

Videohälsning från omar!!

Här kommer en video hälsningen jag fick i söndags!! Är väldigt glad att jag fick den!!!!
(Fick den av ebba..)
Ska åka hem nu.. men bilder kommer sen från i lördags och i söndags!!!
Skriver sen!! Om jag orkar...
Annars kommer dem imorgon!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!


(avslutar med en bild på Omar när han skulle åka hem i söndags)


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Nov. 12, 2013


Internet!!!!

JAAAAAA!!!!! NU HAR JAG INTERNET HEMMA!!! Men jag är tyvärr inte hemma så jag kan inte lägga ut bilderna från ihelgen, men jag gör det aå fort jag kommer hem!!!


(bjuder på bilden!!)
Ska nu äta upp min mat och sen åka till träningen som är teori (bra mat)
Bloggar sen när jag kommer hem!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!!!


//AMANDA!!!♥♥★★♣♣

Stallet!!!

Hej!!
Hur mår ni?? Haft en bra dag hittills??
Det har jag i alla fall.. Har inte varit en jobbig dag men ändå inte en lugn dag. Just nu sitter jag i stallet med Alice och äter mellis




Har nu ätit klart och ska ner i stallet och fixa med Lowisa♥♥
Men jag bloggar mer sen när jag kommer hem och förhoppningsvis så har pappa fixat vårat internet så att jag kan lägga upp hälsningen från Omar och alla bilder från ihelgen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Godmorgon!!!

Hur mår ni?? Jag mår bra men jag är förkyld (som vanligt vi denna tid)
Jag kunde inte lägga upp någog inlägg igår för att jag hade inget internet men nu har jag det!! :D


Jag kommer att försöka lägga ut bilderna idag men jag vet inte om jag hinner men vi får se!!
Nu måste jag fixa mig innan skolan!!
(ska cykla om 15 min)
Men mer kommer sen!! Ha det gött lingonpröpp!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Påverka

Hej!!
Tänkte bara säga att min påverkar "tävling"/grej som jag har slutar om en vecka den 17/11 (söndag)
kika mig eller maila mig om du vill påverka det jag skriver!!!


Skicka seriösa saker jag kan göra!!
Mer/bättre information kommer imorgon!!! (om jag får tillbaka internetet)
Skriver annars i skolan!!! (har internet där) skriver mer imorgon!!
Ha det gött lingonpröpp!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Alien

Hehe... Jag hade tråkigt... okej.. ._.
Redigerad i http://www.picmonkey.com/ 
Ser ut som en alien eller nåt XD
 
ViiLMa

Dåligt internet!!

Hej!!
Har super dåligt internet just nu!!
Vårat trådlösa har slutat och fungera.. och pappa ska ringa imorgon om det (varför inte idag.. suck!!)
Men men... så jag kan inte blogga just nu!! Men imorgon så kan jag förhoppningsvis det igen och då kommer massor av bilder från ihelgen!!! (då menar jag massor!!!)
:D :D :D :D


Här är ett collage som jag gjorde för att jag skulle kunna lägga upp några bilder i alla fall.. (var tvungen att skriva också!!)
Men nu måste jag avsluta!!
Skriver imorgon igen så fort vi har fått internet igen!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

City

Hai!
 
Kände för att redigera en bild :3
 
Orginal bilden är ifrån: http://www.hdwallpapersinn.com/wp-content/uploads/2012/08/theme-desktop-world-night-wallpapers_for_desktop.jpg
 
Jag redigerade bilden på hemsidan http://www.picmonkey.com/
 
Du kan göra en enkel och rolig "editing" där, så kolla upp den :3
 
ViiLMa
 
 

Kontakta mig

Hai!
Jag kör på lite Amanda style och postar mina kontaktuppgifter:


Ni kan självklart kontakta mig om ni vill ge mig tips, fråga mig något eller bara chatta:)

Om ni har förslag kan ni ju alltid kommentera inlägget i kommentarsfältet ^w^ fast det visste ni väl redan? OuO

ViiLMa

Hemma från stan

Hejsan!!!
Idag var jag, Ebba och Sandra inne i stan. Har haft en jättebra dag!!
Först så åkte vi in till stan och till The Fooos studio och deras dans studio och kollade runt där sen gick vi till McDonalds och åt. Sen på vägen tillbaka till studion ser vi Omar


Sen ska går vi ner för tunnelbanan och ska åka iväg till ett annat ställe men då när en tunnelbana kommer så skriker Sandra till: Jag såg Felix!!
Både jag och ebba trodde henne inte!! Sen så fick vi ta kort med honom




Han var så gullig!!! Vi stod bara på perrongen när vi såg honom och han kom bara fram till oss och sa: Hej tjejer!!! Vi vart så glada!!
Både jag och sandra började gråta när han hade gått!! Vi vart så glada!! Vi ska åka in nästa månad också!!
(Jag kan bara åka in en gång i månaden. :/ :/ :/ )
Aja... nu ska jag fixa föe att ebba ska komma!! Skriver kanske sen igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

(Glöm inte att ni kan påverka det jag skriver här på bloggen!! Läs mer om det på gårdagens inlägg)

Lolita

Hai!
 
Idag var jag i stan med min kompis XD
 
Vi var bland annat på Kawaii shop (http://www.kawaii.se/)
Där köpte jag min första Lolita klänning, gud den är så söt hehe~
 
Som vanligt använde jag min dåliga webcamera för att jag är så lat XD
 
Aja, ha en bra kväll nu då!
 
ViiLMa
 

Broken fairytale

Halloj!
 
Jag var på ett "halloween party" igår :)
Jag har sytt min klänning själv (en oerhört simpel klänning)
 
Jag vet inte hur jag kom på namnet men jag tänkte i alla fall "Broken Fairytale" när jag såg mig själv i spegeln... (upptäckte nu att det är en film... :o)
 
 
Japp, så såg jag ut XD
 
ViiLMa

Godmorgon!!

Sovit gott??
Det har jag fast jag är lite trött.
Idag ska jag, Sandra och Ebba in till stan och det kommer säkert vara hur mycket folk som helst!! Men det kommer att vara kul!! (inte med allt folk utan att vi ska vara inne i stan)


(Det var det ända jag kunde ta kort på nere i källaren, som syndes... :/ :/ )

Jag ska gå upp nu och fixa mig och sen äta frukost. Men det kommer små inlägg idag och kanske ett stort när jag kommer hem.. beroende på hur mycket baterier jag har när jag är borta.. Jag önskar er en trevlig dag!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Chans att påverka

Hej!!
Ett snabbt inlägg kommer här!!
Jag har bestämt mig för att ni nu kan påverka vad jag ska skriva här på bloggen!! (jag=amanda.. Asså vad amanda skriver kan ni påverka)
Ni kan antingen


Skicka på kik eller maila mig!!
Det ni behöver göra är att skriva att ni vill påverka det jag skriver!!
Lycka till kanske just din önskan kommer upp!!!

(förslag på vad det kan vara:
Skriva en novell/berättelse som jag lägger ut på bloggen.
Lägga ut speciella bilder.. typ på mig i någon speciell miljö
Eller ge mig ett uppdrag som jag ska göra varje vecka!!!)


Kom igen vill ha många förslag!!!
Avslutar detta på söndag och börjar då med det!!!
Ha en bra kväll!!!




//AMANDA!!!♥♥★★♣♣

Stan imorgon!!!

Hejsan!!
Vad görs??
Jag gör inget jag väntar på att klockan ska bli 20.30 så att jag kan kolla på en film som börjar då... men den slutar 00.30 och jag ska upp vid sju imorgon så...aa..
Ska upp tidigt imorgon för jag, Ebba och sandra ska till stan och vara där hela dan.. och sen på kvällen vet jg inte vad som händer...
(Skulle egentligen till farmor men det visade sig att hon skulle bort så jag kunde inte åka dit då..:( )


Ska fixa nere i källaren så att jag kan sova där sen efter filmen!! Men det kommer upp inlägg imorgon och kanske massor av bilder!! Hehe...
Skrivs imorgon!! Ha det gött lingonpröpp!!!




//AMANDA!!♥♥★★♣♣

¡Hola!

Vad gör ni??
Jag är med en kompis (Sofia) och vi/hon kollar i skolkatalogen


och jag sitter bara och kollar på


Idag har det inte hänt så mycket i skolan... eller joo.. vi hade utmärkelsesamling idag. Men det var två killar i våran klass och Vilma!! :D
Nu ska vara med Sofia!!
Men jag bloggar mer sen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

God kväll!!

Hur står det till??
Jag mår fint men bara lite snuvig.
Nää... men
Hur mår ni??
Jag mår bra bara det att jag ät lite förkyld och har lite ont i halsen.
Fast det brukar man (jag i alla fall) vara så här års.


(vet inte varför jag just la upp den bilden men jag ville bara det..)

Så nu närmar det sig helg och det ska bli skönt med helg nu!!
Men frågan är: vad ska ni hitta på??
Imorgon startar jag med att bara vara hemma kanske vara med någon kompis eller såå...
På lördag ska jag in till stan och vara där med Ebba och Sandra


(ebba till vänster och sandra till höger)
Och sen ska jag åka ut till min farmor på Lidingö (ska dit för att då kan jag vara längre ute på stan och pappa och mina syrror ska dit nästa helg då jag åker till mamma så pappa tyckte att jag skulle åka dit och träffa henne!!)
Och så på söndag kommer jag hem och kanske pluggar lite so.. vet inte riktigt och sen så börjar allt om igen.. en ny vecka med nya saker!!


Ni kanske läste det i mitt förra inlägg men jag var inte på träningen idag för att jag hade glömt bort att jag inte hade någon.. HUR kan man göra det?? Fråga mig så ska jag förklara!! Jo.. jag var med en kompis och vi köpte en tidning och så läste vi den... så glömde vi bort tiden och så helt plötsligt kommer jag på att jag skulle ha träning.. jag kollar på klockan och ser att det är försenat... :/:/:/
Så bra är man!!


(gammal bild.. har inte så mycket
nya.... kanske får uppdatera bland mina bilder..)
Nää... nu är jag ganska trött och vill sova så jag ska gå och duacha nu..
Men jag måste vänta tills pappa kommer ut först.... Kommer uppdatera imorgon igen och då kanske jag har en ny grej på gång.. vem vet!!
Ha det gött lingonpröpp!!!




//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Glömde att jag hade träning idag

Hej!!
Vad hittar ni på??
Jag sitter vid tv:n och känner mig så dum!! Jag glömde bort att jag hade träning idag!!


Frågan är HUR??
Jag vet inte hur jag kunde glömma det man jag är trött och jag var med en kompis.. så....aa..
Måste sluta nu!! Ska kolla på tv nu!!! Men jag bloggar sen om en liten stund igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Hemma från träningen

Hejsan!!
Är enkligen hemma från tränigen.. (eller ja.. har varit det i 15 min nu men aja..) Idag gick det bra och jag kom in i halleb och kom inte sent och jag fick min nyckel så att jag kan komma in!!

Bleb ändrade planer på fredag.. ska till tandläkaren då så jah kan inte åka in till stan på fredag men på lördag ska vi åka in.. men vi vet inte när..

Är så trött att jag håller på att somna stående!! hehe..
Det tyder kanske på att man ska gå och lägga sig!!


(kanske inte ser ut så på denna bild..)
Ska nu fixa mig i ordning och sen gå och lägga mig!! Skriver imorgon!!! (blev kanske inte en jättebra uppdatering här men jag är super trött..... så.. aa... )
Ha det gött lingonpröpp!!!!



//AMANDA!!!♥♥★★♣♣

Hejsan!!

Vad hittar ni på??
Jag sitter på tunnelbanan och ska åka till träningen. Missade första tunnelbanan men det var ganska bra på ett sätt för den tunnelbanan var jättefull och nästa som kom var nästan helt tom.


Fick inte min nyckel till hallen igår så nu ska vi se hur det fixar sig..
Ringde en tjej och sen var allt fixat (bad henne komma samtidigt som mig så att vi kunde gå in tillsammans)
Så jag ska be om nyckeln sen efter träningen.

Vad händer för er i helgen??
Några planer??
Jag och två kompisar ska kanske in till stan (ebba och sandra) på fredag och sen lördag och söndag har jag inget planerat. Men måste plugga lite so i alla fall.. Har prov på onsdag nästa vecka. Kom nyss och tänka på att vi har prov imorgon i no.. Men jag kan det rätt bra så det blir kanske inga problem!!!
Ska av nu och börja min långa vandring mot hallen. (kanske hinner med bussen!! Hoppas det!!)
Måste skynda mig nu!!
Skriver sen!! Ha det gött lingonpröpp!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Hemma!!

Hej!!
Nu är jag hemma igen!! Träningen vart kort idag.... kom inte in i hallen förens 20.22. Det var städaren som hade hört mig banka på dörren. Var tvungen att säga förlåt typ fem gpnger bara för att hon frågade massor med frågor.. Var ganska jobbigt.. så jag kom in till träningen halv och jag berättade allt för Fredrik och så sa han att han hade glömt att skicka mail att de skulle hålla dörren stängd och att vi skulle få en nyckel och sen en kod så att vi skulle kunna komma in (nyckeln till ytterdörren och koden till omklädningsrummet.)
(dem är ganska hårda med allt i den hallen.. så det är typ nycklar till allt där)


Sa det till pappa när jag kom hem och då sa han att jag måste ta ansvar att ta med mig nycklarna.. men jag hade inte fått några nycklar sa jag då.. Och då kollade han på mig och sen gick han.

Så jag var bara på träningen i 30 min och han inte göra så mycket.. vilket var synd.. :(:(

Imorgon måste jag plugga på min no som jag har prov i på torsdag.
Och sen ska jag gå på träningen och sen händer det inge mer.. ska till skolan också..
Nää.. nu ska jag duscha och sen gå ich lägga mig!! Men jag skriver mer imorgon!!! Sov gott!!
Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Utelåst till hallen

Hejsan!!
Vad hittar ni på??
Jag står utnför hallen och bankar på dörren för någon har stängt den..
Orkar inte.. Har ringt till alla (som jag har numret till) men dem svarar inte!! Grr!!



Så nu är jag ute i kylan och väntar på att någon kommer och öppnar eller ser mig.. Aja.. ska fortsätta banka på dörren tills någon öppnar!!!
Skriver sen igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!!♥♥★★♣♣

Museum

Hejsan!!
Just nu är våran klass på historiska museumet och kollar på kroppen


tycker det är tråkigt har kollat på allt och vi måste vara här i en timme till och min grupp är alla hungriga men vi får inte äta!! grr..




Alla har tråkigt så vi kollar på en
film... jättekul... inte..
Aja måste spara baterier men jag bloggar sen när jag kan igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Skol-dag

Usch!! Nu är det skola igen!! Jag orkar inte.. Vill bara vara hemma och ta det lugnt. Men man måste ju gå i skolan så jag kan inte göra något åt det.. :/ :/
Men det jobbigaste idag är nog att jag börjar 8.00 och slutar 16.00..
orkar inte med en så lång dag..
Aja..


(gammal bild)

Ska nu fixa min väska till skolan. Men jag bloggar sen när jag kommer hem från skolan!! Ha en bra första dag i skolan efter lovet!! Ha det gött lingonpröpp!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Varför ska allt vara så jobbigt just nu?!?

Varför häder detta just mig och ingen annan?? Jag brukar tänka så ofta och just nu tänker jag så också!! 
Jag orkar inte leva just nu.. Vill bara försvinna från jorden just nu!! Allt är så jobbigt att vara just mig. 
Känner mig så arg och ledsen samtidigt! Hade planerat denna dag så bra och så faller allt. Känns precis som när Nallen vart halt fast detta är lite värre.. (Tycker jag) 
Jag hatar när detta händer man orkar bara inte leva. Men om man dör så kommer alla bara vara ledsna att man inte finns längre!! Jag känner att jag har gått igenom mycket och jag vill inte att detta händer igen!! 
Jag orkar inte att hålla på att gå undan eller att jag blir utsatt!!! Folk tror bara att om man skickar ett fult ord så kommer allt bli bra igen.. men svaret är nej!! Allt kommer inte att bli bra utan det kommer bara bli värre.. När man väl har skickat ett ord så kommer det massa andra ord tillbaka och så blir man så sur så man skickar tillbaka fast man vet att man inte borde!!! Folk tänker sig inte för innan man skriver sånt. 
Åå orkar inte!!!! Vill bara bort!!  Jag kan förklara varför jag känner så, men jag vill inte att folk ska komentera vad vi har gjort.. 
 
 
Det började i somras när jag var tillsammans med en kille som jag träffade på en marknad och som visade sig att han också bodde indalarna och bara 15 min ifrån mamma och att han ofta brukar vara hos sin mormor som bor i söderbärke (där mamma bor) Sen en dag när jag ringde honom så var det en annan tjej där (vi var fortfarande tillsammans där) och jag undrade vad hon gjorde där och hon hörde min fråga så hon svarade: 
Vi tittar på film tillsammans och ska snart åka henmå till mig och jag ska visa mina kompisar att jag har en riktig kille. 
Gissa om jag vart arg!!! Han hade varit otrogen mot mig och hon viste inte heller att han var tillsammans med mig. Vi började bråka och sen efter tag sa jag: jag vill aldrig träffa dig igen!! Så la jag på luren. (innan det så sa han att han bara hade varit tillsammans med mig bara för att glömma sin andra tjej som han hade innan.) 
Efter den dan fick jag massor av sms med ord som fick mig att gråta varje kväll och som även höll mig uppe vissa nätter. Sen så för en månad sen så träffade jag honom och hans ena kompis och det var dem som skrämde David (en häst jag red då) så att han stegrade sig och kastade av mig och så attmjag stukade min handled. 
Sen dess har jag inte hört av honom/dem två förens idag!! 
Min lillebror skulle till hockeyn och då passade jag på att åka till stallet tidigt och hinna vara med Nallen och Ludde  (som har blivit en favorit bland alla ridskole hästar i stallet.) mycket, men när jag kommer in i stallet så är både Nallen och Ludde borta och jag ser dem utanför fönstret och ser att någon leder dem, så jag springer ut och ser de två killarna. De har Ludde och Nallen å båda ser livrädda ut och jag funderar på vad killarna hade gjort hästarna, men jag vågade inte fråga dem. (Ska skriva som en dialog mellan oss..) 
-Vill du ha hästarna?? sa en av dem. (Vill inte skriva ut deras namn.. Så jag kallar dem 1 & 2 (1=han som jag var tillsammans med)) 
-Ja, sa jag. 
-Då ska vi göra en deal, sa 2
-Du ska låta mig rida dem här två hästarna två gånger, sa 1 
-Aldrig i livet!! Över min döda kropp!!!! Sa jag. 
-okej, du som väljer men om jag inte får det så kommer det bli synd om dem här två hästarna. Sa 2
-Okejdå.. Sa jag. 
 
Jag hade kommit på att vi hade en kamera utanför där vi stod så jag kunde visa Sofia vad som hände så jag sa ja att dem fick rida. Men så klart så ljög jag. 
De lämnande tillbaka Nallen och Ludde och jag skyndade mig till Sofia och sa allt. Hon skällde på killarna för de de hade gjort och sa att de inte fick vara i stallet någon mer för dem bara förstör för oss och ger oss problem och även dem själva. Så dem åkte hem igen (i alla fall åkte ifrån stallet) och några minuter efter fick jag ett sms från 1 där det stod: 
Du kommer att få ångra detta, att du sa till Sofia vad vi höll på med. Någon dag kommer hon inte att finnas där för dig och då kommer jag att ge igen. 
 
Jag visade det för Sofia och hon sa bara att jag skulle strunta i dem och det ska jag. 
 
 
 
Nu vet ni varför jag kan vara arg ibland (ni som brukar vara med mig) 
Nu tillbaka till arbetet i stallet. Ska även rida nu och det ska bli kul!!
 
Ska skritta på denna snygging men nu sviker jag honom för jag sa att vi skulle rida ut men det kommer inte att gå för det regnar jättemycket ute..
 
och så kommer jag att rida denna snygging
 
(Båda bilderna är sen tidigare dagar) 
Nu måste jag sätta igång så att jag kan åka hem och träffa mamma. (Hon kommer hem idag från Ullared och hon skulle komma hem till 18.00 så jag hoppas jag hinner tills dess för jag har mycket att göra. 
Men jag bloggar mer sen! Men så länge ha det gött lingonpröpp!!!!
 
 
 
 
//AMANDA!!

Nu är jag tillbaka i stallet...

.... och jag har fixat Ludde och han var jättetrött när han gick in i boxen


Han la sig ner direkt när han kom in, jag han inte ens stänga dörren innan han la sig ner!
Efter att jag hade lämnat Ludde i boxen så gick jag till Nallen och blev varm i hela kroppen av att se honom igen!!


Han var så söt när jag kom till honom!! Han är så underbar!!♥♥
Ställde upp honom i stall gången så märktes det att han hade saknat mig och att han ville vara med på tävlingen idag




Han var också ivrig att få gå ut i ridhuset och få arbeta men det var bara lite skritt och några få steg trav som han vart sur över..
När vi kom in i stallet igen så vart han sur!! Men jag lovade honom att vi skulle ut och rida ute på banan och det verkade som om han förstod det för han vart jätteglad när jag sa det!!

Måste tyvärr sluta nu!! Måste ge alla hästar mat och mixa alla hästars boxar men jag kanske bloggar sen igen.. men jag är inte säker!!
Ha det gött lingonpröpp!!!


//AMANDA!!!♥♥★★♣♣

På väg hem från tävlingen!!

Hejsan.
Vad har ni hittat på idag då??
Jag har varit på en tävling i Falun med Ludde


(bild från igår)

Det gick jättebra idag!! Och jag kom på andra plats!! :D :D
Är så glad och stolt över Ludde. Och det bästa är att jag får tävla Nallen den där tävlingen vid jul!!! :D :D
(Var ju tvungen att komma 1-3 på denna tävling för att kunna vara med på den i jul)
Jag gjorde ett fel och det var att jag glömde göra en halt på ena långsidan.. men men.. misstag gör man.
Men nu är vi på väg hem och jag tror Ludde tycker det är skönt att få komma hem!! Och jag med!! Ska även skritta Nallen i 30 min och kanske låta honom trava..


(bild från tävlingen. Han fick bli rosa idag bara för att de vita benskydden och schabraket var smutsigt.)

Nu är det bara det jobbiga kvar.. ta hand om transporten och alla sysslor i stallet.. så jag kommer väl hem sent idag igen.. :/ :/ Aja..
Måste sluta. Skriver senare när jag antingen är i stallet eller hemma!!
Ha det gött lingonpröpp!!!


//AMANDA!!♥♥★★♣♣

★★Tävling!!★★

Hejsan!!!
Är nu på väg till tävlingen med Ludde


(imorse klockan 7.00 då var han ganska trött)


(när jag var klar med Ludde och skulle lasta in honom klockan 9.00

Nu är vi i alla fall på väg efter att ha haft en stressig morgon.
Måste spara batterierna för idag men jag bloggar sen när jag kommer hem igen!! Eller på vägen hem.
Ha en bra dag!! Ha det gött lingonpröpp!!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣

Stallet

Hejsan!!
Vad hittar ni på???
Själv är man i stallet och ska rida Sigge snart och ska träffa veterinären snart. Han ska kolla på Nallen och mäta honom för han har växt färdigt (han kan fortfarande växa en till tre centimeter till..)
Och så måste jag hålla koll på det nämligen att jag tävlar honom och så och då får inget vara fel i hans papper.


(nu är han redo för veterinären ska komma!!)

Idag när jag kom till stallet och skulle ta ut alla ponnyer i hagen så gick jag till Sigge och såg detta!!!


(så gullig!!!)

Nu kommer snart veterinären och jag måste fixa Nallen så att det är enkelt för veterinären att kolla Nallen!!
Skriver sen igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!



//AMANDA!!♥♥★★♣♣