<3 Dejt <3

Hejsan. Jag skrev ju i förra inlägget att jag var hos en kompis men när jag gick hem så var det ganska halt men när jag kommer hem var inte maten klar så jag blev jättearg. För pappa hade messat mig att maten var klar och att jag behövde gå hem. Men när jag var halvvägs upp för trappan så ropade pappa att jag skulle ta på mig något annat innan jag kom ner så jag bytte om och såg ut så här innan
(bilden kommer att vara sne men jag försöker att komma ihåg att jag ska vrida på mobilen när jag tar kort)


men så tog jag på mig en lila tjocktröja och fixade min frisyr och då blev det så här:



och



så när jag kommer ner för trappan så står Arvid där (en kille som jag är kompis med) Och frågar om jag vill gå ut och käka så då svarade jag ja. Så i stället för att äta pasta röra (pasta med köttfärs och purjolök) så åkte vi till Alexandra i Centrum. Jag bloggar kanske mer sen när jag kommer hem. Skriver snart igen.
Ha det gött lingonpröp!!!

Kompisar

Hej.
Just nu är jag med några kompisar och snart ska vi plinga på hos några nyinflyttade. Skriver mer sen.


mina kompisar Ebba och Sofia.
Ha det gött lingonpröp!! :)

Instagram

Hejsan svejsan.
Till er som har Instagram följ mig där om ni vill heter Mamanda99 Och ni som inte har Instagram skaffa det och följ mig. (Det tycker jag i alla fall) Vilma kanske skaffar Instagram också men då skriver vi så klart vad hon heter också. (om hon vill) Ha det gött lingonpröpp.
//Amanda

Jan. 28, 2013

Jag tänkte på det Vilma kommer och göra och jag kommer att fortsätta att skriva ändå!!! Jag ska börja skriva mer om tisdagar och vad jag har gjort, ska försöka att skriva varje dag. Jag vet att jag har lovat det men nu ska jag verkligen göra det!!! Jag kommer nog inte att göra det om jag inte hinner!!! Men jag gör det när jag har tid och då skriver jag om min dag. Nu ska jag plugga med So:n som vi har prov tills imorron. Ha det så bra så skriver jag snart!!
//Amanda

Jahapp

Ja....Jag har inte och kommer nog inte att skriva på ett tag. Anledning: Måndag: Jogga med Amanda (när snön försvunnit) Tisdag: Teaterföreställning Onsdag: Tennis Torsdag: Teaterföreställning och musikal-kurs Fredag: Fredags-grej(vi - tjejerna i min klass - är alltid tillsammans med varandra på fredagskvällarna) Lördag: Två teaterföreställningar Söndag: Teater-kurs Fullt schema?? Men jag hoppas att Amanda kan skriva något då och då. :) Men nu ska jag på teater. Så hej då!
(väldigt gammal bild)

Väntar....

Jag har inte skrivit på ett tag eftersom jag inte har haft något att skriva om.

Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta så jag kan gå till skolan.(vi börjar 08:35)



Skåpbyte för Sandra

Nu har det blivit för skåpbyte.
Sandra hade överskåp och nu fick hon nereskåp och så här nöjd e hon:


När hon plockade ut ur skåpet så blev det så här:


Här är skåpet:


Snart ska jag byta. Skriver sen

Skola

Idag är det den dagen man börjar i skolan. Men det gör inte vissa som på min ochj Vilmas skola, den börjar imorron Och det är jag glad för men inte att vi börjar kl 08:00 och slutar 15:10 :(
Många tycker också att det ska bli tråkigt att skolan ska börja igen och det tycker jag. Men det ända roliga med att få börja igen är att träffa mina kompisar :) . Men det jag inte längtar till är alla läxor och prov!! Men där imot böjar min ridning idag och det ska bli kul, jag ska bli duktigare på att skriva om det (om allt annat också förstås) Det var allt för denna gång och till er som har börjat i skolan säger jag: Ha en bra dag och lycka till för resten av terminen. Till er som börjar imorron säger jag: Ha en bra sista lovet dag och lycka till för nästa termin och imorron. LYCKA TILL ALLA FÖR DEN NYA TERMINEN

Blogg appen

Jag tycker att det är konstigt att Blogg.se inte fixar blogg.se appen. Varje gång jag går in på appen står det: Problem med responsen från Blogg.se. Ganska irriterande. Är det min mobil som är för "gammal" eller är det appen det är fel på?? Hör av er!:):):)


Källa: http://a2.mzstatic.com/us/r1000/098/Purple/v4/65/67/f3/6567f393-b888-adfd-c011-cb1409b271cf/mzm.ckicvcim.175x175-75.jpg

Jag kom inte på någon passande rubrik

Hej...:):)
Jag har inte skrivit på ett tag och det beror på den enkla anledningen - jag har inte haft något att skriva om.
Men i torsdags hade Olivia och jag twilight Marathon:) riktigt nice! Fast vi såg ju inte breaking dawn part 2 såklart.
I fredags var jag på teater. Där spelade vi lite instrument och fixade scenen. Vi ska ha premiär i mars och ha massor av föreställningar. Kul!
Nu är det bestämt att jag ska börja på tennis med en av mina bästisar, Stina (hazelgrace.blogg.se).
På tal om henne så ska vi träffas i morgon och vi ska på språkresa i sommar!!!! Det ska bli så kul!!!!
Jag har inte så mycket mer att säga (okej, skriva då)




Eller jo, jag har fula tapeter


//Vilma:):););):P:P

Hejsan svejsan.

Just nu sitter jag på bussen från Dalarna. Jag åker med go by buss som ser ut så här:



Fin??
Jag är snart i Stockholm och där ifrån ska jag ta tåget hem till Kungsängen. Hoppas ni har haft en bra nyår. Det har jag. Skriver snart igen.

Shopping med mamma!

Hejsan Svejsan! Nu har man shoppat lite med mamma: En tröja från Lindex 200:-
Ett linne från In wear 150:-
Ett par coola jeans från In wear 180:-
En matchande tröja också från in wear 130:-
Taack mamma! Kram Vilma! PS: Imorgon blir det Twilight saga-mara med Olivia!!

Nyårsafton

Haft en bra nyårsafton? Det har jag iaf! Så här såg mitt smink ut:
Klänningen så här:
Lite ljus hemma hos Saras familj:
Förrätten:
Varmrätten:
Efterrätten:
De vuxnas glas: (Coola)
Och barnens:
Fyrverkerier: