Konventet del 2

Haai!
 
Jag hann inte lägga uppvad jag köpte på Peppcon igår och desstom har jag pluggat massor fram till nu idag. Skönt med studiedag XD 
 
Men, men. Här är vad jag köpte;
An cafe tröja XD Mitt favorit baaand!!!
Death Note.... Hehe, tror att bara anime intresserade förstår... XD Men det är till mitt nästa cosplay... Gissa vem jag ska vara då!
OMG!!! Hittade dessa böcker! Nu har jag hela serien!!! Dessutom fick jag dem för halva priset!! Betalade total 76 kronor!!
Så kawaii! Ett "creepy-cute" hårspänne X3
Och... En peruk XD (Den har egentligen inte flätor)
 
Jag längtar såååå mycket till nästa konvent! (Ingen aning när nästa konvent blir, men längtar ändå!)
 
Och en till bild på mig från innan konventet:
 
 
Nu får ni ha det så bra X) 
 
ViiLMa

Idag / färgerna till håret

 
 
HEJ!!
Är hemma idag för att vi har studiedag idag. Jätteskönt när man egentligen ska börja vid 8.00 och sluta 16.00. Jag åkte från mamma i morse vid halv åtta för att Rikard (som jag åker hem med) började senare idag och jag hade ju ändå studiedag så då kunde jag sova lite längre än vanligt.
Vart ganska ledsen när jag skulle åka hem idag för denna helg hade gått så snabbt och jag ville inte åka hem men så kom jag på att jag ska till mamma på fredag igen och kanske rida också om inte Sofia skulle åka iväg med Nallen för att Sofia kanske skulle på en hopp- och dressyrkurs och då behöver hon två hästar och då skulle hon ta med Nallen och hennes egen häst, så vi får se om jag ska rida i helgen eller inte.
Min kompis kommer kanske även i helgen också och hon kanske inte vill vara i stallet hela tiden som jag är när jag är hos mamma..
 
 
Igår så färgade jag ju håret och Rikard (det är mammas sambo, han färgade det) tjatade hela tiden på att det vart jättebra, men jag vart inte nöjd med det så nu måste jag välja en färg som jag ska ha i mitt hår och jag får välja mellan blont eller brunt (med brun menar jag att jag även kan ha åt de svarta hållet också om jag vill..) För igår sa mamma att jag måste bestämma mig för en färg men problemet är att jag inte kan välja vilken färg jag ska ha.. Så jag vill att ni ska hjälpa mig!! Jag vill att ni komenterar vilken färg jag ska ha.
Bilder på när jag har brunt och blont hår kommer här:
 
Brunett. Eller
 blont..
Vilket, kan ni hjälpa mig med det?? Skulle bli jätteglad om ni kommenterade vad ni tycker!!!
Kan även komentera om ni tror att jag skulle passa i någon annan färg också!!
Nu ska jag plugga till so provet som vi har på onsdag och sen kanske skriva en berättelse fast jag vet inte.. Skriver kanske sen igen!! HA DET GÖTT LINGONPRÖPP!!!!!
 
 
// AMANDA :)

Hemma igen!!

Hejsan!!
Hur mår ni??
Jag mår ganska dåligt!! Jag är förkyld och jag har ont i hela kroppen!!! Ska förklara så gott jag kan!!
För ett tag sen så var jag tillsammans med en kille som jag gjorde slut med för att han var tillsammans med en annan tjej samtidigt.
Och idag så träffade jag honom och hans kompis (Max) på affären när jag skulle köpa en sak, då sa han:
-Rider du fortfarande??
-Ja, svarade jag.
Han började skratta och sen så gick han. Jag vart lite arg och så betalafe jag och sen gick jag tillbaka till stallet. Efter en timme så hör jag en röst och sen ser jag Max och Linus (mitt ex) jag gömmer mig hos en häst jag skulle rida och så kommer jag på att Lilly är Max mamma!!!
Jag fixade i ordning David (hästen) och gick ner i ridhuset och skulle rida, när jag skrittar runt lite så hör jag hur någon sätter sig på läktaren och då ser jag Max och Linus.
-Kan du inte hoppa något hinder, hör jag Max säga.
-Nej, jag får inte för hästen är inte riktigt frisk i sitt ben, sa jag.
Sen hör jag ett ord som får mig att vilja strypa någon!!
-Fegis, säger Linus.
Jag ignorerar bara dem och fortsätter att rida. I slutet av ridningen så ser jag att Max viskar något till Linus och så går Max iväg men kommer snabbt tillbaka. Jag rider förbi dem och allt går så fort, jag hör ett ljud och David blir jätterädd och jag ramlar av och landar på min arm som jag gjorde illa i onsdags. Precis när jag har ramlat så kommer Lilly (Max mamma) och ser att jag ligger på marken och ser Max och Linus skrattar och att Max håller i ett långt spö. Hon blir skit sur på Max och kommer ner och hjälper mig och frågar om min arm. Men den vart bara mer stukad än vad den var innan. Max fick ett straff för de han hade gjort men jag vet inte om Linus fick det. Efter det så har jag haft ont i kroppen hela dagen.


Som jag nämnde innan så skulle jag färga håret idag och det gjorde jag.
Före:


Efter:


Snyggt??
Mamma sa nu att jag skulle fundera på om jag ska vara brunhåtig eller och jag ska vara blond men jag vet inte..
Vad tycker ni??
Jag kan leta bland mina bilder imorgon och ta fram en bild där jag är brunett och en där jag är blond så kan ni få hjälpa mig att bestämma mig!!! Kan behöva hjälp!!! Men det kommer imorgon!!!
Nu ska jag fixa i ordning det sista för imorgon. Förresten imorgon är jag ledig så jag åker hem imorgon (till pappa).
Nu ska jag fixa men jag säger godnatt nu!!! GODNATT!!! Ha det gött lingonpröpp!!!



Klar

Hejsan!!
Nu har jag ridit både Nalle Puh och Sigge!! Var jättekul!!
Först efter att jag hade tagit ut Sigge i hagen så gjorde jag i ordning Nallen och gick ut till padocken ute. Var sugen på att rida parbacka så jag gjorde det!! Och det är ett bra sätt att öva på balansen och sittningen på hästen. Idag övade jag på galopp fattningar och annat. Var jättekul!!!
Sen fixade jag Nallen så att han också kunde gå ut i hagen. När han var ute så gick jag och satte mig i cafeterian och åt lunch. Idag vart det pannkakor. När jag var klar så tog jag in Sigge och gjorde i ordning honom, fast jag red inne i ridhuset nämligen att det var första gången jag red på Sigge.


Han är så söt och snäll!!!
Nä nu ska jag fixa klart i stallet och sen ska jag hem och färga håret!! Lägger ut bild sen hur jag ser ut!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!

Stallet

Hejsan!!
Nu är jag i stallet och ska fixa och sen rida.
Jag har ju köpt ett täcke till Nallen som jag satte på honom igår innan jag åkte hem och nu på morgonen var det helt för en gångs skull!!! Trodde faktiskt att de skulle vara sönder.
Idag blir det mycket träning och ridning själv. För idag är det bara jag, Sofia och en tjej till i stallet, Sofia och Lilly (som den andra tjejen heter) ska fixa lite med hästarna och en utav hagarna så jag får rida själv och jag ska få rida den nya ponnyn Sigge också!!! Är jättespänd!!!


Nu ska jag fixa lite med Sigge så att han kan gå ut i hagen och sen ska jag göra i ordning Nallen så att jag kan rida ett hårt dressyr pass.
Men jag bloggar mer under dagen!!! Ha det gött lingonpröpp!!!

Konventet °3°

Hai!
Igår var ju som sagt på konventet i Uppsala. Det var nog den bästa dagen i hela mitt liv XD. Flera personer kom fram till mig och frågade om de kunde få ta kort av mig, så det var kul XD.

Det bästa med konventet tror jag var människorna. Alla känns så avslappnade och som om de verkligen är sig själva (trots att de är utklädda). Både vi och massor av andra på konventet gick fram till random personer och frågade om de kunde få en kram. Jättemysigt X3.
Jag var ju utklädd till Miku Hatsune - från Vocaloid. Och flera andra var också det, så jag fick posa med dem. XD.







Lisa och jag XD

Jag lägger upp ett till inlägg senare då jag visar vad jag köpt OwO

ViiLMa

Hejsan!!

Haft en bra dag??
Jag har haft det!!
Först när jag kom till stallet så var allt lite rörigt!! Alla sprang runt och gick in till olika ponnyer/hästar det visade sig att förs så hade två hästar bråkat med varandra och sen var det en häst som hade fått kolik. Efter två timmar var allt över. De två hästarna som hade bråkat var flyttade och den som fick kolik blev bättre sen.

Idag så reda jag i skogen i en timme lite lugnt (vid elva) och sen på eftermiddagen red jag ett dressyr pass. När jag red i skogen så tog jag lite kort på vägen framför mig






Gick ganska bra i skogen och ganska bra på ridbanan också men jag fick rida ute på banan för att det var ridlärare som red inne.. Det som var dåligt var att det började regna i slutet så jag fick avbryta lektionen och gå in.

Idag kom även en ny ponny till stallet och det vart en fjording




Och imorgon ska jag få rida denna ponny som heter Sigge. Jag fick bara rida honom imorgon bara för att det bara är jag som har tid att rida honom imorgon.. Men jag ser fram emot det!! Alltid lika kul att få rida en ny häst!!!
Imorgon ska jag också färga håret men det får ni se då när jag är klar!!

Nu ska jag äta middag men jag bloggar imorgon igen!!! Ha en bra kväll!!! Ha det gött lingonpröpp!!!!



Cosplay today

Weei!


Min makeup ^3^

Fler bilder kommer antagligen senare XD

ViiLMa

Godmorgon!!!

Hejsan!!
Förlåt att jag inte la upp någon inlägg igår men när jag kom hem till mamma så åkte jag nästan direkt till stallet för att Sofia ville att jag skulle komma. Så igår vart det lite ridning på banan och jag tränar på ett program inför en tävling som är om tre veckor. (Jag tränar på de olika sakerna som kommer tex rida på en rund volt (=stor cirkel))
Efter det åkte jag hem och var med mamma.

Nu är det dags igen. Nu sitter jag i bilen på väg till stallet.


Jag är ganska trött men det får vara. Kommer säkert bli piggare sen i stallet!! Idag blir det nog skogen ett tag och sen kanske lite på ridbanan men jag har inte bestämt det än.
Får även se vilket humör lilla Nallen är på. Men jag hoppas han är glad och vill ut i skogen!!! Kanske även blir en långritt vem vet..

Nu kan jag inte blogga något mer för nu är vi vid stallet om tre min.
Men jag försöker att blogga sen igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!



FREDAG!!!!

Jaa!!!!
Idag är det enkligen fredag!!!
Har längtat hela veckan på detta för idag åker jag också till mamma som jag inte har gjort nu på två eller tre veckor så det ska bli kul och få träffa alla igen!!! Ha saknat alla också!!




Blev jätteglag i onsdags när Sofia ringde mig (hon i dalarna, stallet) och sa att jag skulle få rida idag, lördag och på söndag!!
(stallet skulle egentligen vara stängt och att bara ridlärare skulle få rida men nämligen att jag inte har tränat med Nallen på jättelänge så skulle jag få rida nu i helgen!!!


(gammal bild)
Nu så ska jag gå upp och fixa i ordning mig för skolan!!! Men jag bloggar sen ikväll efter stallet!!!
Men så länge ha det gött lingonpröpp!!!



Victory?

Hallojsan alla glada!
 

Som sagt sprang ju Olivia och jag på orienteringen idag. Och gissa vad, jag tror vi kom föööööörst(av tjejerna i årskurs åtta)!! Är så himla lycklig! De som fick bättre tid än oss var två killar från min klass :) Olivia och jag fick tiden ca 1:05h. (Killarna fick 1h) 
 
 
ViiLMa
 

Hemma

Hej!!
Nu är jag hemma från våran idrottsdag (som vilma sa tidigare)


Sitter just nu och spelar på vårat ps3 men jag ska snart städa mitt rum men jag vet inte om jag orkar...
Nu ska jag spela men jag bloggar sen igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!



Taggad, taggad, taggad

Hehe, det här ÄR verkligen första gången jag är så här pepp på en idrottsdag!
Jag och Olivia (http://asobe.blogg.se) ska springa tillsammans fastän vi går i parallell klasser. Vi önskade att få göra så eftersom vi går på orientering tillsammans på tisdagar XD


ViiLMa

Heeeej!!!

Är på väg hem från träningen och jag är glad för en sak!!! Jag får åka bil hem!! Inte varje dag man får åka bil hem!!! Fast en sak är jobbigt. Jag har två killar(98:orna) från basketen som åker med. Ena är Felix och andra är Hampus. Fast när jag tänker efter så är det ganska kul att få åka med dem för de sitter och sjunger helt oseriöst och det låter så roligt!!!

Våran träning gick bra idag och vi hann till och med spela en liten match mot killarna men vi räknade aldrig poängen så man vet inte vilka som vann men så klart ska killarna säga att det var dem som vann!!!
(Killarna bland 98:orna vill alltid vinna)

Ännu en dag har gått förbi och jag är ganska trött idag igen så när jag kommer hem ska jag ringa mamma lite snabbt (beroende på hur mycket klockan är) och sen ska jag duscha och sen sova!!


Imorgon så ska vi ha orientering hela dagen. (eller nästan i alla fall)
Vi startar kl 8.30 och sen får vi vara ute i två timmar och sen kommer vi tillbaka och så äter man lunch och sen får man gå så jag slutar runt elva imorgon!!! Ganska skönt!!!

Nu ska jag vara lite social och lyssna på när killarna sjunger!!!
Skriver mer imorron!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Skooola snart °-°

Japp, alldeles strax ska jag gå till skolan... Blä.... jag har ingen lust alls med det.
Igår hade jag orientering och körde typ slut på mig själv, hehe....
Dessutom glömde jag mina gympa skor så jag får låna mammas skor idag under idrotten och hämta mina hos tränaren i eftermiddag:)
Duktiga jag XD



På torsdag har vi orienterings dag, och det här är nog första gången jag ser fram emot en idrottsdag. XP

Aja nu ska jag typ gå så, hejdå!

ViiLMa

Godmorgon alla pigga och glada!!

Hejsan!!
Hur mås det??
Jag mår så där bra, har ganska ont i halsen och lite hes. Men jag hoppas det går över snart!! Vill inte bli mer sjuk!!
Igår så var det basket och ridning. Väldigt kul med båda!!! Hade väldigt ont i kroppen när jag kom hem igår!!
Under basketen fick jag reda på att det inte blir någon träning på torsdag för att det ska vara andra lag som dka spela match då.
Och var jättetrött så jag orkade inte skriva ett inlägg igår. Men nu är jag lite piggare!!


Idag är det en halft lång dag. Vi slutar vid 15.15 fast vi har två jobbiga lektioner som är ganska långa!!!
Först har vi två timmars bild, (fast den går ganska snabbt) sen har vi ungefär två timmars so.. (den lektionen går som sirap!!!)

Nu måste jag gå upp och äta frukost men jag kommer att skriva sen ikväll igen!!! Ha det gött lingonpröpp!!!

Hejsan hejsan!!

Hur mår ni??
Jag mår inte så bra. Har jätteont i halsen och det känns som om jag är torr i halsen hela tiden!! Ganska jobbigt!! Men jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk!! Fast något fel måste det vara på mig för jag sitter på mitt rum med mössa på mig!!


Fast det konstigaste är att det bara är kallt i mitt rum och ingen annanstans.

I helgen åker jag äntligen till mamma igen!!! Har saknat alla där!!!
Och kanske äntligen får se Nalle Puh igen för sist jag träffa honom var för tre veckor sedan!! Fast det är inte så säkert jag får rida i helgen för ridskolan (hos mamma där jag rider) kanske ska ha stängt för att alla ridlärare ska rida och vissa av hästarna ska vaccineras och så, satt vissa av dem kan man då inte rida på två dagar. Men jag hoppas jag kan rida fast ridskolan kanske är stängd!!!

Mamma ringde mig för ett tag sen och sa att jag hade fått lite paket från posten och som vanligt så undrar hon vad det är fast att jag har sagt det typ fem gånger innan!!
Nämligen att det är två stora paket så tror jag att det är kläder som jag beställde och två nya saker till Nalle Puh, ett nytt täcke och ett par nya tyglar. Båda sakerna har gått sönder, täcket har han stått och kliat sönder mot staketet i hagen och tyglarna gick sönder av att han blev rädd och stegrade sig och då gick de sönder vid spänet... Mamma ska även åka till ikea men vet inte när och då ska hon köpa en ny bokhylla och ett nytt skrivbord

Detta
Snyggt??
Det tycker i alla fall jag!!


Imorgon ska jag stanna på skolan en/två timmar... För jag måste skriva klart min novell och jag har inte någon dator att skriva på. Så det ska ju bli kul!! NOT!! Men efter det så ska jag till stallet och vara där!!
Efter stallet ska jag åka hem för att sen åka vidare till stan för att åka på träning!!

(Hehe hade tråkigt så jag tog lite bilder förut och jag tycker denna passade lite till!!! hehe)

Kanske träffar Felix (98:an som är lite kär i mig) imorron för hans pappa är våran tränare. Hoppas inte det!! Det räcker men att jag träffar honom på onsdagar och torsdagar!! (tycker det är lite pinsamt och träffa honom)



Idag fick ni ett långt inlägg för att jag har varit lite dålig på sista tiden!! (Tycker jag) Men jag ska försöka att ta lite mer bilder på vad jag gör tex om jag är med en kompis eller så..
Nu måste jag fixa lite med saker jag ska ha med mig imorgon och jag ska fixa tvätten också.
Men jag skriver imorron igen!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!



Stan (idag igen)

Hejsan. Idag åkte jag och Tuva till stan igen!! Hade kul igår och vi ville åka in idag igen så vi gjorde det!! Igår när vi åkte till stan så såg vi dessa killar:
Och idag när vi var på stan så såg vi killarna igen!!!
(Såg även när Omar åkte hem till Göteborg igen!!) Har haft en sjukt bra helg med Tuva inne i stan och fått sett The Fooo!!! Kommer inte glömma detta!!! Måste sluta nu (mina batterier tar snart slut och jag hittar inte laddaren) men kag bloggar kanske ikväll igen!!! Ha det gött lingonpröpp!!!

GRATTIS BRORSAN!

Grattis Teo till första plats! 
Min brorsa Teo kom på första plats på golftävlingen han var med i! Stort grattis!
 
ViiLMa
 

Godkväll!!!

Hejsan!!
Idag var jag och en kompis (Tuva) inne i stan.
Var lite överallt..
Vi "träffade" även killarna i the fooo!


Så himla kul!!!! Både Tuva och jag älskar verkligen dem så de var en av de bästa dagen på hela veckan!!!!
Kanske ska in till stan imorgon igen. Vem vet vi kanske springer på dem igen!! Hehe..
Måste tyvärr sluta detta inlägg för jag måste duscha och så men jag skriver imorron igen!!! Ha det gött lingonpröpp!!!!



Godmorgon!!!

Hejsan!!
Är hos Sandra ich ska snart åka hem för att jag ska åka in till stan och vara med en kompis och ha match!!
(eller jag är reserv så jag måste vara i närheten av hallen för att snabbt komma dit och spela om jag behöver)


Nu ska jag gå till bussen. Men jag bloggar mer sen ikväll!!! Ha det gött lingonpröpp!!!



Övernattning

Hejsan
Har övernatting med ebba, sofia och sandra!!!

(ser inte så bra)
Imorgon ska jag och Tuva (en kompis från stallet) ska in till stan. Berättar imorgon vad jag ska göra där!!
Ska vara med kompisarna nu men jag bloggar imorgon igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Ritat~





ViiLMa

Hemma igen

Hejsan!!!
Nu är jag hemma från min basket!!
Hade teori idag så vi hade bara det i en halvtimme. (Mellan 19.30-20.00)


Åkte med Felix hem idag!!
(vi tränade inte med dem idag utan hans brorsa var dät och tränade idag innan oss!!)
Vi satt ganska tysta på vägen hem.
Han tyckte nog det var lite pinsamt att åka med mig, efter det som hännde igår!!!
Under lektionen så gick vi igenom olika slags regler under en match och annat.. Sen så skulle vi lära oss om olika typer av passningar och sånt. Ganska kul.

Nu måste jag duscha för att sen gå och lägga mig!! Ska upp tifigt imorgon. Vi börjar åtta.....
Men jag bloggar så klart mer imorron!!! Ha det gött lingonpröpp!!!



Lagat mat~

Yep, det har jag... Gör det varje torsdag XD
Idag blev det:


Afrikansk gryta med couscous... :)
Det var godare än det ser ut XD

Sen såg jag på lite Naruto, yey, har inte gjort det på ett tag XP
Jag hade ett litet break från Naruto till Death note CX

Gaara, min favorit karaktär i Naruto <3




L från Death note.... *-*

Har en liten lista på vad jag bör göra när det gäller anime:
¤Se på Naruto!!!! (den uppdateras hela tiden.)
¤Läsa klart Death Note
¤Se klart Death Note
¤Se klart på Hetalia~

Sen ska jag ju läsa en massa böcker också.... Hur ska jag hinna?

ViiLMa

★Städar rummet★

Hejsan!!♣♣
Just nu städar jag mitt rum, var ganska stökigt och vi ska få gäster imorgon så då var jag tvungen att städa lite!!

(mitt skrivbord med massa saker på. Såg inte ut så när jag började städa!!)

(papperskorgen är redan full så jag måste hämta en ny påse!!)

(jag så klart!!)
Medans jag städar så lyssnar jag på musik (måste alltid göra det!!) så just nu lyssnar jag på

Anton Ewald!!

Tyvärr så måste jag fortsätta att städa för jah ska snart åka till basketen och då ska mitt rum vara klart!!! (Hoppas jag hinner bli klar!!)
Ha det gött lingonpröpp så bloggar jag sen igen!!



Skolan

Hejsan.
Har just nu lunch rast och väntar på att slöjden ska börja. Medans man väntar så tar jag och Sandra lite roliga bilder






Ska nu lyssna på mitt favorit band!! The fooo!!!♥♥♥


Blogga mer sen!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Blandat

Hejsan!!
Idag har det varit en bra dag. Bortsett från imorse. Jag vaknade och tänkte att vi började 9.20 sen vid nio när jag tänkte gå så kollar jag på mitt schema och ser att jag börjar vid 9.10 så jag springer ner för trappan och sätter på mig skorna och ut till cyklen och cyklar ner till skolan jag kommer dit vid 9.13 och märker att vi fortfarande inte har börjat. Så det vart lite stressigt!!

(I skolan efter min första lektion)

Idag på träningen fick vi träna med killarna (98:orna som vi alltid kommer att träna med på onsdagar)
och vi hade en tränings match och tjejerna vann över killarna!!!

Jag berättade ju för ett tag sen att det var en kille från 98:orna (som jag åkte tåg med hem från träningen) som sa att jag var söt när jag gick av tåget. Idag så var han där och alla i laget vet att han gillar mig och när jag kom in i hallen så ropar alla:
-Felix din fru kommer nu!!! Haha!!! Skrattar alla!!
Tyckte faktiskt synd om honom för att de sa så till honom.
På vägen hem så åkte jag med Felix och några andra från laget hem tillsammans och vi satt och snacka lite om allt möjligt och när det bara är jag och Felix kvar så blir han helt röd i ansiktet och tittar ner i golvet.
Jag hör att nästa stadion är kungsängen så jag ställer mig upp och ska gå mot dörrarna men så tar han tag i min arm och vänder mig om och han pussar mig på kinden sen så går han i väg. Jag vart chockad när han gjorde så mot mig.
Hoppas inge pinsamt händer nästa gång jag är och tränar med killarna!!!
(typ som om de ropar herr och fru.. eller något annat i den stilen)


Ska in och duscha nu. Men jag bloggar imorgon igen!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!



Stressigt XD

Hej!
Igår var jag ju på orientering och idag på gympan hade vi..... orientering! XD
Vi slutade fyra som vanligt idag och när jag kom hem fick jag skynda mig med matteläxan och sedan med maten XS

Nu ska jag och klättra med pappa och Teo XD

Så jag gissar på att jag får träningsvärk imorgon XP

ViiLMa

Egopics XD

Jag har så tråkigt, och när jag har tråkigt tar jag massor av egopics....X3





Haha~
Ni behöver inte se alla mina egopics för det skulle ta väldigt lång tid för er att kolla igenom ^3^

ViiLMa

Blött °-°'

Yep.... Väldigt blött var det att orientera i 1m högt gräs där det nyss regnat.....







ViiLMa

Orientering nu <3



ViiLMa

In school~



Weii.... Eller inte....
Slutar tidigt idag i alla fall:3

ViiLMa

Läs denna blogg!!

Älskar denna blogg och jag vill att ni också ska kolla in den!!


fabbitches.blogg.se
Ses!!!

//amanda!!!★★★

Hello!!

Idag har jag haft det bra!!
Hade en lektion idag och det var inte fel!! Vi hade halv dag idag och skulle egentligen ha tre lektioner men jag hade bara en för mina två första (so och eng) var inställda så jag hade bara matte idag!!
Så jag slutade efter den (11.30)
Hade utvecklingssamtal idag också vid fyra och det gick bra tycker jag!!

Hade ju en liten grej på g inne på instagram om att om jag fick mer än 20 som gillade bilden skulle jag lägga upp en video där på när jag sjöng en låt men det blev aldrig av idag för kag fick ont i halsen och kunde inte sjunga så jag ska lägga upp videon imorgon istället. :):)


Imorgon blir det hoppning på ridningen och det ska bli så där kul..
(gillar inte att hoppa.. Men men..)
Nu ska jag ta och fixa lite papper till imorgon men jag bloggar igen imorgon när jag kommer hem!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!



Suuuushi~

Weii!
Åt sushi idag:


Sen såg hela familjen på "Rain man" . Otroligt bra film, både rörande och lite komisk:)
Rekommenderas XD

ViiLMa

Instagram

Hejsan.
Kolla vad man fick idag!!


Jag fick 22 som gillade min bild!!
Så nu ska jag göra en video och lägga ut på instagram!!! Ska sjunga låten Uncover eller the link up.
Ska fixa det nu men jag bloggar sen igen!!! :) :)
Ha det gött lingonpröpp!!!



Presenter~

Hej!
Dessa presenter fick jag av mina föräldrar idag!


Nytt mobil skal:3


Böcker: Mangan "The Infernal Devices, Clockwork Angel" och hela Infernal devices serien:)
Miniräknare och mappar X3


Filmer XD
Så som i himmelen
Fucking Åmål
Rain man
The Wizard of Oz
Oz the great and powerful
Romeo och Julia

Avril Lavigne noter:) och en kalender:D

Tack så jätte mycket för alla presenter, snart ska vi äta lite asiatisk mat och ha det lite mysigt.

Innan jag fick mina presenter hade jag utvecklingssamtal, det gick bra XD

ViiLMa

Instagram

Hej!!
Sitter i skolan och är jätteblöt för att det regnar ute....
Jag sa ju att jag skulle lägga ut en bild pp insta igår och det var denna!!


Just nu har jag 11 som gillar så jag behöver bara 9 st till!!!
Nu ska vi ha eng.. så bli sådär kul...
Ska bort till den salen snart men jag bloggar sen igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!

Weeeeei~

Jejj, jag fyller år idag XD


Det öööösregnar ute:/
Så här blöta blev mina skor av att gå 300m....


Men vi har håltimme nu, så man sitter i skolan och gör inget särskilt...
Sen slutar vi ju 11:30 istället för 16:00 eftersom vi har halvdag. :)

ViiLMa

Gladis~

Yep, jag är glad och vet inte riktigt varför XD
Jag har inte varit så aktiv med bloggandet i helgen... hehehe~

Så här såg man i alla fall ut på spökhuset:


Vacker va?!? Jag har på mig en morphsuit... Den var dessutom för liten så mitt ansikte var som Voldemorts.... :/ XD

Eftersom jag fyller år imorgon firade min mor- och farföräldrar mig i lördags. Jag fick bland annat presentkort, mic till kameran och det bästa av allt tror jag:


Death Note, min favorit manga! Jag har de tidigare böckerna och blev överlycklig när jag fick dessa!!!

Idag har jag skrivit ganska mycket på en berättelse jag skriver på engelska och sett De Fem Legenderna. Jättebra film, okej nästan alla barnfilmer är bra XD
På kvällen var jag på teater, vi har fått våra roller till teatern. Men tyvärr saknas det två tjej roller och två kill roller, så om du råkar vara runt 16-17 år och gillar teater borde du gå med i UMTS i Kungsängen:)

ViiLMa

Instagram!!

Hejsan!!!
Jag tänkte bara berätta en sak!!
Imorgon ska jag lägga ut en bild på insta som jag vill att ni ska se!! Och om allt går som det ska så kommer det en video ut också!!! Så in imorgon på insta och kolla in min bild!!
(för er som inte följer mig på insta så heter jag: mamanda99)


Idag var jag och Tova inne på stan och kollade runt lite. Sen vid tre så var jag tvungen att åka hem till tråkiga kungsängen igen!! (finns typ inget att göra här!!) Nu på kvällen har jag fixat lite på mitt rum och jag gjorde denna:

(som sakt jag gillar the fooo!!!)
Aja.. är ganska trött så jag ska ta och göra mig i ordning och sen gå och lägga mig. Men jag bloggar imorgon igen!! Ha det gött lingonpröpp!!!

Plattan/morfars 60 års fest

Hejsan.
Idag var jag och Tova inne i stan!!
Hade jättetrevligt!!! Såg för några dagar sedan att The Fooo skulle uppträda idag så jag höll så klart utkik vart de skulle uppträda så att jag och Tova kanske skulle kunna åkt dit!! Så imorse så kollade jag på Twitter och såg detta


Så jag frågade Tova om vi kunde åka dit och det ville hon!!! Så jag vart jätteglad!!(älskar nämligen the fooo)
När vi kom dit så var det ganska mycket folk men när the fooo kom så vart det ännu mer!!
Här kommer i alla fall några bilder på dem!!








Tog mer bilder men det kommer ta hela natten om jag ska lägga upp alla och det skulle bara bli tråkigt för er som inte gillar dem!!!

Efter den lilla konserten som de hade på plattan så åkte jag och Tova hem till henne så att jag skulle kunna gör mig i ordning för morfars 60 års fest. Hade inte så jättekul...
Men jag tog några kort där också

(bordet som vi dekorerade)



(min lillebror som först inte ville vara glad på bilden men när jag frågade om ha kunde le lite så fick jag detta)



(och jag)
Efter att fått sett the fooo och varit på stan idag så har det gjort en trött nu så jag ska gå och lägga mig nu.
Det är ju en dag imorgon också.
Tova och jag ska gå på bio och så ska jag åka hem :(:(
Nu ska jag lägga mig i alla fall.
Natti natti!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!!

Inne i stan

Hejsan.
Nu är jag inne i stan med tova (min kusin)


Nu ska vi in längre in mot stan.
(typ Hötorget vet inte riktigt)
Så jag kanske bloggar sen igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!

Dimma

Hej!
Det är sjukt dimmigt...


Det blir nog inget mer bloggande idag eller imorgon. Idag ska vi fixa inför spökhuset som en teater förening anordnar och imorgon ska jag skrämma folk hela dags, hoppas jag XP. Så jag blir nog som sagt inte så aktiv på bloggen:)

ViiLMa

Ingen träning idag

Hejsan.
Hade ingen träning idag (ville inte gå) för jag hade så mycket att göra idag.
Först skulle jag packa saker till i helgen och sen skulle jag plugga till vårat spanska prov imorgon och läsa lite engelska.
Så det vart inget idag..

(denna väska ska jag ha imorgon)
Jag packade en väska för att imorgon dka jag in till stan, till min kusin.
Vi ska gå på bio och vara i basket hallen för att träffa lite andra lag och kanske bli kompisar med dem..

Jag bloggade aldrig igår för att jag hade lite att göra när jag kom hem igår men det hände en sak som vart lite pinsamt (men inte för mig)
igår så tränade vårat lag med ett annat lag (98-killar) och en av killarna skulle till bålsta till sin pappa så då gjorde vi sällskap hem och när jag ska gå av tåget så kommer han och säger: du är söt. När jag har gått av. Jag vänder mig om och ser han åka iväg med tåget.. hehe...
Så jag hoppas på sätt och vis att han inte kommer imorgon men jag vill ändå det för att då kan jag fråga om han gillar mig!! :P :P hehe....


Nu är jag klar med att packa och läxorna så nu ska jag duscha.
Men imorgon så ska jag försöka att blogga inte så säker på att jag hinner bara så att ni vet!!!
Men så länge:
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Hemma från träning

Hejsan!!★★
Nu är jag hemma från träningen!! Den var ganska rörig och livlig.
Vi tränade med ett annat lag idag.. och det var -98 (killarna) de var väldigt oseriösa och sprang bara runt i hallen hela tiden. Var ganska jobbigt!! Idag fick jag åka tåg hem igen men denna gång fick jag sällskap hem av en kille (som vi tränade med) han skulle till sin pappa i Bålsta så då åkte vi tåg tillsammans. Han var trevlig och snäll!!! (som de flesta killar brukar vara när de är själva utan kompisar...)

Imorgon så har vi no förhör och jag är ganska säker på det... sen när jag kommer hem så ska jag plugga på spanskan som vi har prov i på fredag. Och sen ska jag till basketen och träna lite..


Idag fick jag även reda på att jag ska ha match på lördag.. (trodde jag skulle få en lugn helg.. men där trodde jag fel!!!)

Nu ska jag gå och duscha men jag skriver imorron igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!!

(såg att jag glömde denna bild på mitt förra inlägg!!!!)

Nail Fail

Hej!
Eftersom vi har sovmorgon idag till 9:10 hinner jag blogga lite:)

Jag hann också måla naglarna, tyvärr blev det ganska failat... °~°

Och sen lite bilder för att jag är lite uttråkad;







Ja...
Jag har sett på blogg.se's hemsida att en ny blogg.se app kommit ut. Tyvärr kan man inte ha den om du inte äger en iPhone.... Det är riktigt dåligt tycker jag! Hoppas den kommer ut till Android snart....


De behöver verkligen göra en ny app! den går knappt att använda, den säger typ hela tiden: kunde inte ansluta till Blogg.se! Fast jag har täckning och WiFi!.... Hoppas det inte blev något krångel med bilderna i det här inlägget.....:)

/ViiLMa


Hemma från träningen

Hej.
Nu är jag hemma från träning..
Är ganska öm i kroppen efter att först haft en ridlektion och sen cyklat men och efter det haft en träning.


Man är ju också ganska trött efter idag också..
Nu ska jag duscha och sen typ sova..
Men jag skriver imorron igen!!!
Ha det gött lingonpröpp!!!

Because I love mirrors and BW

Hai!
 
Älskar att ta kort med speglar och använda svart-vit som effekt :3
 
 
ViiLMa

Lila eller svart!?! :o

Hej! 
 
Jag ska färga håret har jag bestämt (inte nu, utan närmare jul...)
Men jag väljer mellan två färger... Lila eller svart!
Svart kommer nog kännas väldigt konstigt i början
men sen vänjer man väl sig och jag tycker det är otroligt snyggt! 
Lila, då måste jag bleka hela håret först vilket är lite jobbigt... Dessutom tröttnar man nog lättare på lila... 
Vad tycker ni? Mamma(och pappa), du behöver inte svara för du tycker inte att jag ska göra något av de!
 
Men, men... jag behöver som sagt hjälp med att välja... 
 
Eftersom min kamera laddar får ni en bild med otroligt dålig kvalitet :D
Har inget mer att skriva om....
ViiLMa
 

Stallet

Hejsan. Nu är jag i stallet och äter mellis Har ganska tråkigt just nu för jag sitter och väntar på att Alice ska komma!! Hoppas hon kommer snart!! Medan jag väntar ska jag gå och byta om. Men jag bloggar sen ikväll efter min basket!!!Ha det gött lingonpröpp!!!!

Evanescene

Halloj!
 
Idag har jag ängnat dagen åt franskan och åt svenskan. Sen har jag sett på Hetalia - Paint it White. Älskar Hetalia... :3 (det är en anime för er som inte vet)
När jag inte såg på Hetalia lyssnade jag på Evanescene, konstant alltså. Så nu har jag ingen "tid" kvar på Spotify:( 
 
 
Ja.... annars har jag inte gjort så mycket :P Jag tänkte ta lite kort men min kamera var visst urladdad så jag håller på att ladda den nu :) 
 
 
ViiLMa

Nytt :3

Hej!
 
Jobbat typ hela förmiddagen för att få bloggen bra och nu är jag tillslut nöjd :3
Ny header:
 
Liten ikon för vår blogg:
 
Rundade hörn på inläggen och sidmenyn:
 
 
Bilder i sidmenyn:
 
Permanent bild efter varje inlägg:
 
Lite roligare text vid kommentarerna:
 
 
 
Vad tycker ni?? 
 
Färgerna blev btw lite dåliga i det här inlägget, men ni ser ju hur det ser ut ändå :3
 
Nu ska jag väl plugga lite franska och svenska då....
 
 
ViiLMa
 

Ledig imorgon

Hejsan.
Imorgon kommer vi ha hem studiedag!! (har fått läxor i de ämnena vi egentligen skulle ha haft imorgon!!) Men jag ska fortfarande ha ridning och bakset imorgon.
Ska få åka tåg hem själv imorgon från basketen. Inte så jättekul... ingen från laget åker åt samma håll som mig... :/ :/ aja...
Var ute nu på kvällen med en kompis och vi gick runt i ungefär tre timmar och bara pratade.


Nu ska jag gå och duscha men jag bloggar imorgon igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!

Gäsp....

Hej...
Jag blir så trött på måndagar! Vanligtvis är jag inte trött vid tre-fyra men på måndagar är jag minsann det, bara för att vi går i skolan till fyra...:(
Nu försöker jag pigga upp mig själv med en kopp kaffe:) Hoppas det hjälper:D

Fin kopp va? X3
Nu sitter jag i alla fall här och kanske ska göra några ändringar på bloggen, får se... Jag testar mig alltid fram på min gamla blogg i fall det skulle bli något konstigt XD sen pratar jag med Amanda och så får hon bestämma hur vi ska göra:)

//Vilma

Ritat

Yep, det har jag:)
När jag ritar på mobilen använder jag appen SketchBook, jättebra app och den är gratis:)



Aa.... I lördags grillade Teo och jag megastora marshmallows:3

Nom-nom
Senare såg vi på Alice i Underlandet... en av mina favorit filmer XD

Tja... det var allt XD

Hoppas det inte blev något konstigt med bilderna... Blogg.se appen krånglar som vanligt...




//Vilma


BW Old Pics

Lite "Black and White" pics... Alla är ganska "gamla".... :3
 
 
ViiLMa
 

På väg hem

Hejsan.
Är på väg hem till pappa igen

:)
Så nu är det bara att sitta på tåget och vänta på att det är framme!!
Har ju en tidning och mobilen så jag har ju alltid något att göra..
Ska läsa nu..
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Åker hem idag :(:(

Hejsan.
Har precis kommit hem från stallet.
Har varit och tränat med Nalle Puh.
Var en ganska jobbig lektion för vi red ute och det är jättevarmt ute, så Nalle Puh var ganska varm och ville inte samarbeta med mig..
Nu är jag i alla fall hemma igen


Om två timmar åker jag och Arvid hem igen.. :( :( Tycker denna helg har gått jättefort. Fast det är kanske bara för att jag och Arvid hela tiden hade något att göra.
Nu måste jag packa min väska, duscha lite snabbt och äta något så att jag inte blir så hungrig på tåget.
Jag bloggar igen sen ikväll.
Men så länge ha det gött lingonpröpp!!!

Foton

Halloj!
I fredags var Sandra hos mig efter idrottsdagen på IP. ^_^ Vi tog lite bilder med min kamera (typ 250st....) Men här är två bra bilder, enligt mig o3o
Jag ska nog inte göra något särskilt idag tror jag... Men, om i fredags. Efter Sandra gått åkte jag och Ebba H-S till G:a folkets hus (där vi spelade Vild och Vacker) och så tittade vi på Vild och Vacker (de har filmat när vi spelar upp den). Rummet fylldes med många skratt och det var riktigt kul att träffa alla teatermänniskor :3 
Nu ska jag inte skriva så mycket mer :) 
Ha det bra... :3 (Äntligen är man frisk!!... peppar, peppar......) 
 
ViiLMa
 

Cupcakes

Hai!
Idag har jag bakat lite cupcakes:)


//Vilma o3o

Blandad ridning idag

Hejsan
I inlägget jag skrev förut så sa jag att jag skulle åka till stallet vid tre men det gjorde jag inte.. Jag gjorde det redan vid två.. hehe..
Fast jag fick åka tåg till stallet..


(detta kort är från igår. Tog inte kort på de tåget jag åkte idag)
Har även en kompis här som är Arvid.
Han följde med till stallet när jag skulle rida. Men när vi kom till stallet så var inte Sofia (hon som jag rider för när jag är i dalarna) i stallet när vi kom så vi ringde henne och sa att vi red ut en sväng i skogen. Men jag fick inte rida Nalle Puh för att jag ska snart träna honom och han får inte bli trött innan..
Under ridturen så ville Arvid visa att han var ett proffs men det gick inge bra. Först gick hans häst upp i skogen när vi inte skulle och sen vägrade hans häst att gå.. hehe men efter ett tag så vart hans häst lugn.
Under ridturen så tog jag två kort




Nu är Sofia tillbaka i stallet så nu blir det träning med Nalle Puh!!!
Kanske bloggar sen.
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Sep. 07, 2013

Hejsan.
Idag blir det stallet senare än väntat för jag har läxor att göra idag.
Jag har no, matte och spanska..
Men sen vid tre så åker jag till stallet och hälsar på min älskling Nalle Puh!!!

Måste plugga så att jag kan åka till stallet men jag bloggar sen igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!!



Tåg

Hejsan.
Just nu sitter jag på tåget på väg hem till mamma :) ska bli kul att få träffa henne igen!!


Har inte så mycket baterier (bara 7% kvar) Men jag hoppas ni får en bra kväll och en bra helg!!! Trevlig helg!!★★★
Ha det gött lingonpröpp!!!

★★

Hejsan!!
Som vilma sa innan så har vi idrotts dag idag.
Just nu har vi rast i 40 min till så medans det så sitter Vilma och flätar mitt hår


Som vanligt vill Ebba förstöra min bild!! :P hehe..
Idag ska jag till mamma och det ska bli kul!! Ska kanske färga mitt hår i helgen men jag säger inte vad för färg men så fort jag har gjort det så lägger jag ut det på bloggen.

Har ganska dåliga batterier på mobilen så jag måste stänga av den. Men jag bloggar sen ikväll igen!!
Ha det gött lingonpröpp!!!

Idrottsdag

Halloj.
Jag är ganska sjuk idag... :( Men i alla fall, vi har idrottsdag idag. Jag trodde att vi skulle va vid lillsjön istället för IP så jag cyklade dit. När jag kom på att vi skulle va vid IP fick jag panik och kunde inte andas. :(
Fast nu är jag på IP och mår hyffsat bra (hostigt, men jag kan i alla fall andas). Amanda mår nog lite sämre

//Vilma & Amanda



Skola nu...

Japp, nu ska jag till skolan....
Inte taggad inför no läxförhöret...




Min outfit idag >¬<

ViiLMa

Helt slut.....

Hej...
(orkade inte redigera den...)
Japp, jag är helt slut... Vi har haft SO prov som Amanda sa och idrott idag (två andra lektioner med). Jag var inte med på idrotten på grund av min hosta... (Börjar hosta så fort jag bara går lite snabbare). 
Vi slutar ju 16:00 på onsdagar så man är inte direkt en solstråle när man kommer hem (inte jag i alla fall). 
Nu är det bara att plugga NO... :/ (inte mitt favoritämne direkt...) Vi har läxförhör imorgon :P Varför har vi så mycket läxor och läxförhör helt plöstligt!? Jag vill ha sommarlov igen.... 
 
 
På tal om lov och sommar, vi ska till Turkiet på höstlovet!! XD Yey!
Ska bli kuuuuul! Längtar efter värme.... 
Det är typ jättekallt nu... (okej inte så kallt) Fast det ska tydligen bli sommar i helgen :)
Känns lite konstigt att bada då om man gått med halsduk till skolan :o 
Vi får se hur det blir, det kanske inte stämmer längre :(
Nu har jag inte så mycket mer att berätta om... (Förutom att jag är besatt av Naruto XP)
 
ViiLMa
 
 

♣♣So prov♣♣

Hejsan idag hade vi so läxförhör.
För mig gick det ganska bra.. Det jobbigaste är just nu är att vi har no läxförhör imorgon!!!
Så man kan kanske gissa vad jag gör just nu.. Sitter och pluggar till no:n.
Idag blir det en till basket träning och imorgon.


Nu måste jag plugga lite men om jag orkar sen efter min träning så kanske jag lägger upp något mer!!
Ha det gött lingonpröpp!!!!

*Host, host*

Ja, hostar är något jag gör...
Jag är hemma från skolan pågrund av det... :/
Nu har jag hjälpt min brorsa med hans engelska läxa och han har tålmodigt lyssnat på vad en demokrati och en diktatur är (Bästa brorsan:D)
När jag är sjuk tittar jag ofta på film XD Idag blev det "Warm bodies". Superbra! Rekommenderas starkt! 
Men eftersom jag ser ganska sjuk ut får ni några andra bilder CX
 
 

Super glad!!!! ★★★★★★

Hejsan svejsan!!!!
Är just nu super glad!!!
Som ni kanske vet så fick vårat basket lag (som jag gick i förut) lägga ner för att vi inte hade någonstans att träna. Men idag när jag var hemma så fick jag ett mail av min tränare där det stog:
Packa väskan tjejer för imorgon ska det bli träning igen!!! Har nämligen fått plats i en hall tre gånger i veckan!!!
När jag läste detta så blev jag jätteglad och sprang runt i mitt rum!!!


Nu har jag samlat mig igen!! Märkte sen att jag skulle redan har träning imorgon. Det jobbigaste är att den är efter ridningen!!!! Ridningen slutar sex och basketen börjar halv åtta och slutar halv nio.... men men..
Nu måste jag duscha men jag skriver imorgon efter min träning.
Ha det gött lingonpröpp!!!!

Skola

Hejsan.
Är i skolan och det är en lektion kvar!! Ganska skönt!!!
Skulle ta lite kort till bloggen men då förstörde ebba dem!!




Det blev bara en bra bild!!


Nu så börjar vi men jag bloggar mer sen. Ha det gött lingonpröpp!!!